Strijelac: Sedmični horoskop za period od 03.05.2021. do 09.05.2021.

0

Posao. Ova sedmica je, što se gomile obaveza tiče i nervoze, nastavak prethodne tako da ispada da ni sada nećete moći baš mnogo da “danete dušom”.

Komunikacija sa poslovnim partnerima i saradnicima će naglašeno u prvom dijelu sedmice biti dosta zategnuta – svi ćete biti previše nervozni pa u ovom periodu ipak treba voditi računa da ne pokvarite neke odnose koji su vam od važnosti. Neki od vas pokrenuće i pitanja povišice ili nagrade za dosadašnji rad. Više je nego izvjesno da ćete nešto uspjeti da ostvarite.

Ljubav. Od premalo do previše tolerancije – i sa partnerove i sa vaše strane. Od prenerviranja do preljepote. Od ćutanja i povlačenja do varijante “razgovoru nikad kraja”. U suštini odnos je sada sa velikim oscilacijama i vjerovatno ni vi sami ne možete povremeno da definišete da li ste zadovoljni ili ne.

Merkur ulazi u vaše polje partnerstava gdje je jak pa se sada otvara period da partner i vi pokušate da kroz razgovor i otvoreniju, iskreniju komunikaciju ispravite krive Drine i riješite nedoumice koje imate kao par.

Slobodni, ukoliko imate simpatiju, komunikacija sa njom bi sada mogla da se razvija u nekom finom pravcu.

Hrana. Mnogo je toga što treba izbjegavati tokom ove sedmicnedelje od namirnica pa je možda bolje fokusirati se na ono što smijete i što vašem probavnom traktu odgovara. Korijenasto i zeleno lisnato povrće – da. Riba – da. Voće u umjerenim količinama – da.

Novac. Iako ćete u ovoj sedmici solidno zaraditi, to neće stabilizovati vaše finansije.

Zdravlje. Potrebno vam je više odmora, kvalitetnija ishrana i velike promjene nekih životnih navika.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info