Škorpija: Sedmični horoskop za period od 03.05.2021. do 09.05.2021.

0

Posao. Vaša intuicija i osjećaj za posao u ovoj sedmici su izuzetno jaki – ovo će u velikoj mjeri uspjeti da vas “provede” kroz povremeno nezgodne situacije ili kontakte sa saradnicima. Već izvjesno vrijeme na vas se vrši veliki pritisak, što od strane poslovnih partnera, što od strane obaveza.

Nije vam ni ova sedmica po tom pitanju jednostavna – biće nekih nepredviđenih situacija koje će zahtijevati vašu punu pažnju, ali ćete uspjeti da ih regulišete. Sve što se vezuje za inostranstvo i saradnju sa strancima sada se može pokrenuti.

Ljubav. Još jedna, ne tako jednostavna, sedmica za pripadnike ovog znaka, pogotovo za one koji su u braku ili žive zajedno sa partnerom. Ni oni koji su u vezama, dužim ili kraćim, neće imati baš dobru komunikaciju sa voljenom osobom, ali će ipak jednostavnije proći kroz ovaj period, jer će emocije uzeti primat i nadjačati sve ostalo.

Generalno gledano, Škorpije, vježbajte toleranciju i prihvatanje da je osoba preko puta vas drugačija. Da, svjesni smo toga da ste najpametniji i da sve znate najbolje, ali se baš zato sada vodite onim da pametniji popušta.

Slobodni, talas emocija dolazi da vas preplavi. Vidjećemo šta će biti dalje.

Hrana. Još jedna sedmica u kojoj ćete morati da se borite sa svojim apetitom i da se trudite da održite neki zdraviji način funkcionisanja. Izbjegavajte punomasne mliječne proizvode, svinjsko meso, mesne prerađevine. Okrenite se ribi, zelenom lisnatom povrću, medu.

Novac. Veće količine novca se mogu sliti u vaše džepove. Nadamo se da vam neće proći kroz ruke i otići dalje.

Zdravlje. Uglavnom ste dobro, ali su mogući problemi sa stomakom i prehlade.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info