Ribe: Sedmični horoskop za period od 03.05.2021. do 09.05.2021.

0

Posao. Eh, kad biste i u ljubavi mogli da funkcionišete kao što to činite u poslu – pa gdje bi vam bio kraj? Jer, u poslu ste zmaj – da, postojaće povremeni problemi u komunikaciji sa saradnicima i u organizaciji posla i sa papirima, dokumentacijom, postojaće i greške tuđe i vaše, ali sve ćete vi to lijepo i odlučno ispeglati i riješiti.

Na trenutak ćete se iznervirati, ali ćete uzeti situaciju u svoje ruke i završiti posao, upravo onako kako se i očekuje od vas. Stiže vam ovih dana najava pozitivnih promjena kojima se nadate.

Ljubav. Partner vam govori ono što ne želite da čujete ili vam priča na način koji je vama težak – gađa vas realnošću i praktičnošću. Reći će ili će učiniti nešto što vam smeta, a poslije će htjeti da to ispravi, naravno na neki svoj način, vama nedovoljan da bi vam srce bilo na mjestu.

A vaše je srce ovih dana veliko i jako osjetljivo. Ako budete reagovali na sve, čas ćete biti tužni, a čas bijesni. Savjet: čujte samo ono što vam prija, sve ostalo propustite kroz uši i zaboravite.

Slobodne Ribe, dešava se nešto lijepo kod vas. Ipak, za vaše dobro ne gradite baš odmah kule u vazduhu. Neka se razvija pa ćemo vidjeti u kom pravcu će ići.

Hrana. Brza hrana, grickalice, mesne prerađevine – sve ovo bi trebalo da izbjegavate tokom ove sedmice. Povremene napade gladi pokušajte da obuzdate grickanjem svježeg povrća ili voćnom salatom. Još uvijek imate manjih problema sa probavom.

Novac. Pojačan dotok novca, ali ćete se u ovoj sedmici i potrošiti više od planiranog.

Zdravlje. Napeti ste, povremeno možete imati problema sa spavanjem. Umor.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info