Rak: Sedmični horoskop za period od 03.05.2021. do 09.05.2021.

0

Posao. Sa Marsom u svom znaku, vodićete sebe i sve ono što se vezuje za posao u dobrom pravcu. Energije i volje imate i iako nećete biti zadovoljni tempom kojim se stvari odvijaju, pozitivne promjene će se nastaviti.

Ukoliko imate neke nove ideje i planove, sada vrijedi posvetiti se tome, jer period koji je ispred vas nudi šansu da napravite jedan ozbiljan zaokret ili obezbijedite sebi kvalitetan dogovor. U drugom dijelu sedmice moguće su informacije koje će vam dati vjetar u leđa. Pojava novih saradnika ili klijenata.

Ljubav. Postoji pojačana nervoza u prvom dijelu sedmice u partnerskim odnosima. Moguće je da se partnerove i vaše želje u ovim danima ne poklapaju i da će vam trebati dosta truda da nađete kompromisno rješenje.

Ostatak sedmice je bolji, pogotovo što postoji šansa da ćete više vremena posvetiti druženju sa zajedničkim prijateljima. Oboma će vam prijati da budete u širem krugu ljudi, jer će vas opuštena i vesela atmosfera smirivati i jačati optimizam.

Slobodni Rakovi, preko prijatelja ili društvenih kontakata, mreža, slijedi vam interesantna komunikacija sa osobom koja će početi da se uvlači u vaše misli.

Hrana. Mislite malo na svoj želudac i varenje, naročito ako ste stariji pripadnik ovog znaka, pa se potrudite da izbjegavate premasnu, prezačinjenu hranu, grickalice i neumjerenost kada su slatkiši u pitanju. Pokušajte da “grickate” zdravo – suvo voće, lješnike, bademe, orahe.

Novac. U jednom trenutku vrlo oprezno baratate novcem, a u drugom rasipate.

Zdravlje. Problemi sa grlom, prehlade.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info