Jarac: Sedmični horoskop za period od 03.05.2021. do 09.05.2021.

0

Posao. I ova sedmica nudi dosta prepreka i izazova koje ćete morati da savladavate. Situacije potenciraju na tome da i vi nešto promijenite kod sebe – da li način rada, da li način razmišljanja, jer nekim svojim (ne)činjenjem dodatno komplikujete.

Ulazak Merkura u vaše polje poslovne svakodnevnice, u utorak, pokrenuće prvo nešto bolji odnos sa kolegama, poboljšati vašu radnu dinamiku i dosta ubrzati situacije koje su vam od važnosti. Započinjete u ovoj sedmici ozbiljne pregovore koji mogu uroditi plodom.

Ljubav. Sedmica u kojoj ćete partner i vi udružiti snage. Udružićete se protiv zajedničkih problema, bilo da se oni vezuju za poteškoće u planovima, sa djecom, finansijama.

Kao i do sada, vi ste stabilnija i jača strana (iako ste i strana koja je više opterećena) pa će se od vas očekivati da razumijete voljenu osobu i kada vam do razumijevanja baš i nije.

Slobodni Jarčevi, dešavanja, to jest osoba koje su zainteresovane za vas mora biti u ovom periodu. E sad, postoji mali problem u tome što vi ili niste otvoreni za nove emotivne priče ili lako i brzo pronađete manu svakom ko nešto pokuša kod vas. Držite se kruto i nepristupačno.

Hrana. Nemate vremena za opuštenost i uživanje pa ćete u ovoj sedmici biti skloni brzoj hrani, pekarama, čisto da pojedete nešto “s nogu”. Ovo se može odraziti na vašu probavu pa bi bilo dobro da ovakav način ishrane izbjegavate.

Novac. I pored vaše praktičnosti i štedljivosti, ne uspijevate baš uvijek da ispratite sve troškove.

Zdravlje. Sitnije zdravstvene tegobe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info