Dnevni horoskop za 02.05.2021.

0

Ovan


Ne budite najglasniji u društvu, ne upadajte drugima u riječ, ma koliko vas nečija blizina iritirala. Pokušajte ispraviti stare greške kako biste povratili naklonost bliske osobe. Za prvi korak biće vam potrebno malo više hrabrosti, ali budete li iskreni sve će ići mnogo brže i jednostavnije. Moguća je svađa s partnerom.

Bik


Naklonjene planete biće vaš kvalitetan vodič kroz sve ljubavne dileme. Kad ne budete bili u stanju dokučiti partnerovo ponašanje ili riječi, proradiće vaša racionalnost koja će vam omogućiti da stavite stvari na njihovo mjesto. Telefonski razgovor ili poruka ulijevaju vam nadu u skorašnji ljubavni početak.

Blizanci


Zbog pozitivnih ljubavnih promjena zračićete zadovoljstvom. S partnerom ćete se odlično nadopunjavati i iskazivati zajedničke čvrste stavove prema bitnim pitanjima te erotsku podudarnost u intimnim trenucima. Ako ste pred velikim odlukama, potreban vam je mir i veća koncentracija na vlastite potrebe.

Rak


Najviše problema očekuje vas u međuljudskim odnosima i manjku porodične podrške. Pogoršaće se odnosi s ukućanima, ali to je prolazna kriza pa nemojte ništa preuveličavati. Prema osobi koja vam se sviđa nećete znati zadržati objektivni rezon. Osvajajte je polako i ne požurujte zbivanja.

Lav


Nemojte misliti da su oni koji vam uvijek odobravaju ujedno i oni koji vas istinski podržavaju. Družite se s onima koji se ne boje pokazati svoj stav ili reći iskreno mišljenje. Priuštite sebi nešto lijepo što će vas razveseliti i opustiti, možda komad odjeće, kozmetike ili nakit. Budite oprezni za volanom ako putujete na duže relacije.

Djevica


Bićete strastveni i harizmatični. Ukoliko imate simpatiju i nekog ko vam se sviđa, spretno ćete dati do znanja da ste zainteresovani i čekati da druga strana napravi prvi korak. Prolazno će se zakomplikovati rješavanje porodičnih i imovinskih pitanja. Moguća je svađa s partnerom zbog prevelikih troškova na odjeću i kućne potrepštine.

Vaga


Brže i lakše ćete napredovati u svim poljima, a uskoro će u vaš život ući i novi ljudi – dočekajte ih s pozitivnom energijom. Bićete vješti na rukama, što će posebno doći do izražaja kod onih koji rade precizne poslove. Ostali će posebnom borbenošću i požrtvovnošću ostvarivati ciljeve, što će donijeti odlične rezultate.

Škorpija


Uticaj Mjeseca u polju podsvijesti, tajni, donijeće u narednom periodu Škorpijama kulminaciju dešavanja u ovim životnim segmentima. Vaši tajni planovi i projekti sada mogu ugledati svjetlost dana. Takođe, moguće je da ćete vrlo brzo otkriti ko vam je konkurencija u najbližem poslovnom okruženju.

Strijelac


Doći ćete do novih spoznaja i naučiti mnogo o sebi i drugima. Nepogrešivo ćete osjećati ljude, njihove probleme i motive i pristupati im na najbolji način. Bićete uporni, usmjereni na uspjeh i odlučni u namjeri da ostvarite zacrtano. Vodite računa o tome da vas drugi ne dožive pomalo nametljivima.

Jarac


Partnerovu kritiku primićete vrlo teško, ali to nije razlog da izgubite samopouzdanje. Teško ćete se nositi sa stresom. Okružite se optimističnim ljudima – možda vam pomogne njihovo dobro raspoloženje. Iako ste nestrpljivi da raščistite stvari, razgovore o nerazjašnjenim pitanjima iz prošlosti ne pokrećite.

Vodolija


Uživajte u nečemu novom, odvažite se na iskorak od uobičajenog. Odnos s partnerom bitno će se popraviti zahvaljujući vašoj popustljivosti, a samcima se povećavaju šanse kod simpatije. Namjeravate li krenuti na put, gledajte kako ćete što sigurnije, a ne što brže stići na odredište.

Ribe


Činiće vam se da vam uvijek nedostaje nešto i da ste neprestano korak do potpunog ljubavnog ispunjena. Pribojavaćete se da se trenuci zadovoljstva ne rasprsnu. Kopkaće vas ljubomora, ali sami ćete shvatiti da ste skloni pretjerivanju. Progutajte ponos ako ćete time postići više sklada u kući.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info