Blizanci: Sedmični horoskop za period od 03.05.2021. do 09.05.2021.

0

Posao. Mnogo toga u ovoj sedmici počinje da se otvara za vas, polako doduše, ali promjene su krenule i više ih ništa neće zaustaviti. Iako vam ova sedmica jeste zahtjevna u nekim segmentima, u prvom redu kroz odnos sa saradnicima i nadređenima, do njenog kraja ćete uspjeti da napravite balans.

Oni planovi u koje ste uložili najviše truda i vremena pokreću se. U dogovorima nemojte žuriti, jer vam vrijeme sada ide naruku. Brzina može donijeti greške u koracima i vratiti pregovore na početnu tačku.

Ljubav. Vaš vladar Merkur je samo još u ponedjeljak u znaku Bika i onda prelazi kod vas. Vratiće vam se vaša energija, vi ćete ponovo biti osoba sa optimizmom i elanom bez obzira na to što emotivni život neće pretrpiti drastične promjene nabolje.

I dalje ćete biti u nekim oscilacijama, ali ćete makar vi imati više volje da se sa time borite, na svoj način. Da pronađete razlog za osmijeh i trud pa čak i kad druga strana i nije u nekom posebnom raspoloženju. Vi ste sada nosilac odnosa, vucite partnera i pomažite mu.

Slobodni, tajna tajnu stiže, a sve tajne misli – slatke. Tu je ljubav, blizu vas i do kraja sedmice – dolazi.

Hrana. Pokušajte da želju za slatkišima pobijedite ili pak nađite alternative – zasladite sebi život medom, voćnim salatama… Takođe, izbjegavajte proizvode od bijelog brašna, punomasne mliječne proizvode i slično. Skloni ste da jedete u noćnim satima.

Novac. Nećete biti baš zadovoljni stanjem svojih finansija. Međutim, tu uskoro dolaze pozitivne promjene.

Zdravlje. Nervoza će pojačavati vaš apetit, a stomak vam sada jeste osjetljivo područje.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info