Dnevni horoskop za 30.04.2021.

0

Ovan


Vodite računa o prihodima i rashodima. Pazite kako raspolažete s novcem, nije vrijeme za veće kupovine. Na ljubavnom planu iskazivaćete čvrstoću i odlučnost. Imaćete povjerenje u sebe, ali i u partnera. Nećete pogriješiti ako krenete u planiranje zajedničke budućnosti, jer će partner dijeliti vaše ushićenje i pozitivnu energiju.

Bik


Bićete puni ideja i inspiracije pa će biti potrebno samo malo truda da biste ostvarili planove. Originalnim idejama pridonijećete plodnoj i kreativnoj atmosferi na radnom mjestu. Ne propustite priliku za druženje i kvalitetno provođenje slobodnog vremena. Nakon napornog radnog dana godiće vam zabava u društvu.

Blizanci


Povedite računa o troškovima i neplaćenim računima kako se ne bi nagomilali. Vodite više računa o tome gdje i kako ostavljate stvari, jer ćete biti skloni gubljenju ili zametanju. Mogli biste se osjećati tjeskobno ili nemirno pa će vam više odgovarati trenuci mira i odmora od druženja. Moguće su tegobe sa sinusima i grlom.

Rak


Neka vas ne brine razvoj poslovne situacije, jer će njen ishod biti drugačiji nego što se sad čini. U dobrom ste razdoblju pa današnje manje neugodnosti ili rasprave nemojte uzimati k srcu. Na nekog ćete ostaviti snažan utisak, a moguće je i da se druga strana zaljubi u vas na prvi pogled. Ni vi nećete biti ravnodušni.

Lav


Ako ne želite da se dovedete u nezavidnu situaciju, prionite na posao. Poštujte rokove, ali i mišljenje kolega. Prihvatite drugačije stavove od vaših, jer nigdje ne piše da ste u svemu u pravu. Usporite malo, inače će vas naporan dnevni ritam dovesti do ruba stresa. S partnerom ćete se svađati oko banalnih stvari.

Djevica


Bićete borbeni i odlučni pa ćete mijenjati sve što vam smeta u poslu i ljubavi. Uz brojne teškoće ishod će biti srećan. Pred vama bi se mogao otvoriti novi poslovni izazov. Sumnjaćete da li ste mu dorasli, ali kada počnete raditi shvatićete da i nije tako teško. Vjerujte instinktu, čak i u situacijama u kojima vam razum sugeriše akciju.

Vaga


Promjene na finansijskom planu zahtijevaće da pribavite neke dokumente i srežete troškove. Moraćete prisnije sarađivati s referentom u poreskoj upravi ili knjigovođom. Poslovi će teći glatko i bez otežavajućih okolnosti, a promjene u ljubavnom životu ispuniće vas pozitivnom energijom. Neko se jako trudi oko vas.

Škorpija


Kritikovaćete nečiji rad pa biste zbog toga mogli upasti u rasprave koje nimalo neće biti ugodne. Bez obzira koliko mislili da imate pravo, izbjegnite direktnost. Bićete rastrzani između želje za novim ljubavnim iskustvom i emotivne prošlosti. Naročito neodlučni biće oni koji se nalaze između dvije ljubavne prilike.

Strijelac


Ukoliko imate utisak da je vaša veza u krizi, uljepšajte zajedničke trenutke romantikom. Nemojte dopustiti da vam se emotivni život pretvori u rutinu. Prenatrpan dnevni raspored i stalna jurnjava za poslom odraziće se na vaše zdravstveno stanje, zbog čega se možete osjećati iscrpljeno, ali i zadovoljno, jer ste sve stigli obaviti.

Jarac


Osjetićete potrebu za više slobode i za vremenom koje ćete moći posvetiti samo sebi. Neka ne ostane samo na idejama, učinite nešto konkretno u tom pravcu, jer vam treba nešto što će vas ispunjavati. Komunikacija s partnerom se poboljšava pa ćete lakše izgladiti stare nesporazume.

Vodolija


Bićete osjetljivi i skloni promjenama raspoloženja. Mogli biste se naći u neugodnoj situaciji, koja će otežati daljnji odnos i komunikaciju s vama bitnom osobom. Iako ćete svojom odlukom uvrijediti neke ljude, ne oklijevajte uraditi ono što smatrate potrebnim.

Ribe


Poboljšaćete svoj ugled u poslovnom okruženju, a u tome vam najviše pomaže nečija naklonost i uticaj. Bićete veoma društveni pa ćete zabavljati sve oko sebe, kolege na poslu ili ukućane kod kuće. Jedva ćete dočekati poziv prijatelja da se negdje nađete. Neće vam odgovarati boravak u zatvorenim prostorijama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info