Dnevni horoskop za 28.04.2021.

0

Ovan


Bićete puni ideja. Pripremaćete teren za nešto novo i dovršavati stare poslove. Kraće stanke koristićete za razgovor s prijateljima pa će neki dogovarati druženje, organizovati zajedničke večere ili obnoviti kontakte. Ljubavna zbivanja poprimaju sve ozbiljnije razmjere – partner s kojim ste u vezi ima ozbiljne planove s vama.

Bik


Moraćete donositi brze odluke ili se prilagođavati promjenama koje se tiču vaše karijere, studija ili porodičnog života. Nije isključen jak osjećaj stresa, ali i nemoći, jer na neke situacije za sada nemate uticaja. Neki od vas imaće problema s poslovnim ili porodičnim autoritetima – nećete nikome dopuštati da odlučuje u vaše ime.

Blizanci


Osim istaknutog fizičkog aspekta, u ljubavi će vam biti važan intelektualni sklad. Elektronska pošta i poruke ljubavnog sadržaja otkrivaće romantičara u vama. Slobodnima iznenađenje pristiže u obliku susreta, telefonskih poziva i putovanja. Starija osoba pomoći će vam da drugačije sagledate porodične odnose.

Rak


Pazite da ne raspršite energiju; usmjerite se tamo gdje ćete svoje potencijale najbolje iskoristiti. Mogli biste primiti opomenu o neplaćenim računima ili podnijeti zahtjev za zajam. Primićete poziv na druženje koji nećete moći odbiti. Moguće je da vam se javi prijatelj kojeg dugo niste vidjeli i koji vam želi mnogo toga ispričati.

Lav


Otvaraju vam se brojne mogućnosti, a vi ćete reagovati spremno i pokazati se u svom najboljem izdanju. Ostavićete dobar utisak na ljude koji donose odluke, a i kao saradnik zaslužićete pohvale. Razgovore privatne prirode, posebno one ljubavne, obavite tokom jutra, jer prema večeri nećete imati dovoljno strpljenja.

Djevica


Već duže vrijeme razmišljate o potezima i koracima koji bi mogli preokrenuti vašu svakodnevnicu ili joj dati drugi smisao. Dobro razmislite šta je to što vas čini nezadovoljnima. Ne donosite odluke pod uticajem emocija, jer nećete dobro odlučiti. Ukoliko imate problema u ljubavnoj vezi, nešto ćete morati partneru oprostiti kako biste zajedno mogli dalje.

Vaga


Vaša optimistična očekivanja pokazaće se utemeljenima, a zbivanja se odvijati na zamišljen način. Iako ćete biti aktivni, pronaći ćete vremena za romantiku. Iznenadiće vas žar ljubavnih zbivanja. Neko će dati sve od sebe da vas osvoji i zainteresuje. Prepustite se događajima bez otpora i uživajte u svakom trenutku.

Škorpija


Moraćete se više truditi i odricati, a i loše raspoloženje će vam otežati izvršavanje obaveza. Muče li vas ljubavne dileme, dobro razmislite šta želite. Pratite svoja uvjerenja, ali budite otvoreniji za partnerove potrebe. Ako šef zatraži da ostanete prekovremeno raditi, bićete ljuti, jer će vam to pokvariti neke planove.

Strijelac


Mogli biste otputovati u drugi grad, bilo poslovno ili privatno. Oni koji ostaju kod kuće, posjeta prijatelja ili rodbine mogla bi im poremetiti planove. Ipak, sve će završiti na obostrano zadovoljstvo pa ćete se i dobro zabaviti. Ljubavne prilike koje su bile na čekanju počeće se razvijati.

Jarac


Planetarni uticaji podržaće vas u privatnim planovima i nastojanjima, dok ćete u poslovnoj sredini osjetiti pomanjkanje kolegijalnosti ili doživjeti zavist od osobe od koje ste se najmanje nadali. Moraćete riješiti situacije iz prošlosti koje će vam idućih dana pokucati na vrata. Moguć je povratak bivšeg partnera u vaš život.

Vodolija


Već od jutra suočićete se s poslovnim nedaćama ili preuzeti veći dio tereta na svoja leđa. Stres će vas pratiti na svakom koraku, ali ćete sve dobro podnositi. Veče mnogo više obećava, posebno ako slobodno vrijeme namjeravate provesti u društvu s osobom prema kojoj gajite simpatije.

Ribe


Nećete se miriti s postojećim stanjem stvari pa će vas potreba za boljitkom i promjenom podstaknuti da učinite nešto za sebe. Ulazak Mjeseca u vaše polje zdravlja predstavlja odličan početak za sve koji žele prestati pušiti, krenuti na dijetu ili se podvrgnuti tretmanima za uljepšavanje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info