Dnevni horoskop za 27.04.2021.

0

Ovan


Bićete željni ljubavi, ali okolnosti će vas gurati u zagrljaj problematičnih partnera. Moguća je veza s osobom koja će vas držati u neizvijesnosti. Pronađite načina kako da stvari stavite na pravo mjesto. Na naplatu bi mogli stići stari, zaboravljeni računi ili očekivani novac neće leći na račun na vrijeme pa ne bi bilo loše štediti.

Bik


Ostvarujete veliki uticaj na osobe sa kojima danas poslovno sarađujete. Mogućnost da neke situacije, koje su bile u zastoju, preokrenete u svoju korist. Nemate baš uvijek razumijevanja za voljenu osobu, ali ona je sama kriva za to – kao da vas namjerno provocira.

Blizanci


U vaše poslovne planove rado će se uključiti prijatelji, članovi porodice te ljudi koje dugo poznajete. Uticajno poznanstvo pomoći će vam da uočite i brže savladate prepreke na putu do cilja. Mogli biste finansijski pomoći dragoj osobi koja će se naći u nevolji. Spoznaja da ste učinili dobro djelo ispuniće vas zadovoljstvom.

Rak


Komunikaciju ćete uspostavljati lako i spretno, uključujući i razgovore lične prirode. Drugi će vam se rado povjeravati, a vi ćete im davati savjete i izražavati svoje mišljenje. Ovo će biti ona tanka nit koja razdvaja druženje i poznanstvo od dubljih osjećanja. S ukućanima ćete se već sada dogovarati oko odredišta na kojem ćete ljetovati.

Lav


Preispitivaćete osjećanja prema nekim ljudima i razmišljati o tome šta trebate učiniti da postignete željene promjene. Podsvijest će vam biti istaknuta, a na tapetu će se naći upravo ona pitanja s kojima ste se izbjegavali suočiti. Donijećete neke odluke i pri tome osjetiti tugu, ali znaćete da po starome dalje ne možete.

Djevica


Ako su vaši planovi usljed otežavajućih okolnosti na čekanju, oduševiće vas brzina kojom će se raspletati. U mnogočemu će vam pomoći uticajna poznanstva i dobra volja ljudi. Na ljubavnom planu ništa vas ne može zaustaviti – mogli biste se upustiti u flert ili pod velom tajne ispuniti svoje najintimnije ljubavne želje.

Vaga


Mogli biste biti nepravedno optuženi od strane šefa. Zato, korektno i temeljno obavljajte svoje zadatke, kako bi grešaka bilo što manje. Ako imate djecu, pažljivije pratite njihovo kretanje i izbivanje. Osjetićete poriv da raskinete s nekim starim navikama, ali i prijateljima. Smetaće vam način na koji se drugi odnose prema vama.

Škorpija


Bićete dinamični i komunikativni. Dan je pogodan za važne razgovore ili planiranje predstojećih poslovnih aktivnosti. Međutim, imaćete nekoliko teških trenutaka u kojima ćete i sami sebi biti teško podnošljivi. Kad shvatite da su problemi tu da vas nečemu poduče, sve će vam izgledati jednostavnije.

Strijelac


Bićete zaokupljeni mislima o skrivenom dijelu stvarnosti i svemu onome što se ne može spoznati logikom i racionalnim. Intuicija će vam biti istaknuta. Na poslu se nemojte svađati sa šefovima, jer biste mogli izvući deblji kraj. Pričuvajte se sitnih nezgoda i povreda.

Jarac


Rasplamsaće se borba za premoć između vas i partnera. Da biste očuvali vezu, moraćete pristati na ustupke, ali često popuštanje može vam ići na živce. Ne izvlačite naprečac zaključke o drugim ljudima. Nagađanja vas neće daleko odvesti pa radije prvo pitajte ili na drugi način provjerite.

Vodolija


Dobro ćete se zabavljati s partnerom. Povremeni usponi i padovi biće dodatan začin vašem odnosu. Udovoljite njegovoj slobodoljubivosti i potrebi za kretanjem, jer će vas zbog toga još više cijeniti. Ako ste se prihvatili kućnih poslova, krečenja ili sličnih radova, nemojte se previše iscrpljivati i pijte dovoljno tečnosti.

Ribe


Vaš temperament najviše će biti istaknut u ljubavi i odnosu s partnerom. Pridavaćete veliku važnost erotskom slaganju. Ako ste slobodni, krenućete se u potragu za srodnom dušom. Zahvaljujući neposrednosti i šarmu, imaćete uspjeha. Na radnom mjestu iskazivaćete visoku dozu snalažljivosti, ali i kreativnosti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info