Ribe: Sedmični horoskop za period od 26.04.2021. do 02.05.2021.

0

Posao. Kad svi stanu, vi nastavljate dalje. Kada svi odustanu, vi ne možete i ne želite. Kada niko ne može da pronađe rješenje – vi ga imate i to odlično. Jeste, sve ovo donosi da vi, željeli to ili ne, uvijek upadnete u centar dešavanja i uvijek vi vučete, ali to je jednostavno tako.

Ne možemo da kažemo da vam je ova sedmica lagana, jer nije. Previše će biti svega – i obaveza i papira i dogovora i sastanaka i jurnjave i uključivanja mozga na maksimum. Biće i grešaka, i vaših i tuđih, ali ćete uspjeti da ih ispravite na vrijeme.

Ljubav. U ljubavi i strasti partner i vi ćete biti usklađeni, u komunikaciji i očekivanjima baš i ne. Jednostavno, u ovoj sedmici ne može biti savršeno pa se nemojte zatvarati ukoliko baš sve i ne ide po vašim željama.

Koristite i uživajte u onome što je dobro, a ono što nije – ne potencirajte na tome. Čini se da je nekako najveći problem u tome što vi ne želite realno da sagledate situaciju već „letite“, a onda se razočarate ako partner ne umije da leti isto kao i vi.

Slobodne Ribe, emotivni život se lijepo zatalasao – ima tu finih dešavanja i zanimljivih osoba i interesantne komunikacije i flertovanja.

Hrana. Budite obazrivi sa izborom hrane tokom ove sedmice, jer vam se češće nego inače mogu javljati stomačni problemi. Izbjegavajte mlijeko i mliječne proizvode, smanjite značajno unos mesnih prerađevina, a obavezno provjeravajte i kvalitet i ispravnost namirnica.

Novac. Onako, nije loše ali nije ni bajno. Troškovi su nešto pojačani.

Zdravlje. Osjetljivost grla i disajnih puteva. Budite nešto oprezniji, moguće su i povrede.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info