Rak: Sedmični horoskop za period od 26.04.2021. do 02.05.2021.

0

Posao. Poslovno je ovo promućkaj pa prospi sedmica. Nije loša, jer zaista postoje dobre šanse za jačanje saradničkih odnosa i proširivanje posla, ali s druge strane gledano sve nešto ide sporo, razvlači se, natežete se sa ljudima i situacije vam razbijaju pažnju na sto strana.

Međutim, motiv za borbu definitivno imate, a imate i dobre predispozicije da izgurate ono što vam je važno. U vama se probudila želja da se maksimalno angažujete oko svega, jer negdje „mirišete“ da ste na korak do boljeg i uspješnijeg poslovnog perioda.

Ljubav. U ovoj sedmici ste, što se partnerskih odnosa, tiče sasvim u redu. Nije savršeno, da se razumijemo – pogotovo vam prvi dio sedmice može biti pomalo naporan, jer ćete se sa dragim bićem natezati oko svega (vjerovatno ćete vi snositi veliki dio krivice, jer ćete imati jako čudne oscilacije raspoloženja), ali ostatak sedmice je vrlo korektan i može biti ispunjen lijepom energijom.

Slobodni Rakovi, pun Mjesec u vašem polju ljubavi ukazuje na to da u vašem životu i te kako postoji osoba ka kojoj ste okrenuti, a i ona je vrlo zainteresovana za vas. Sada još ostaje da neko od vas dvoje povuče konkretne poteze.

Hrana. Pun Mjesec u Škorpiji Rakovima otključava sve apetite – i one za hranom, ali i neke druge, zar ne? Međutim, pošto u ovom dijelu o hrani pišemo, onda – sve će vam biti povod da se dohvatite frižidera. Dobro ste raspoloženi – kopate po frižideru. Loše ste raspoloženi – kopate po frižideru. I tako ukrug…

Novac. Početkom sedmice – unezvijerenost zbog troškova. U drugom dijelu – ihaj, potroši sve što imaš!

Zdravlje. Raspoloženje vam je prilično mutno. Vodite više računa o ishrani. Krećite se, prijaće vam.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info