Lav: Sedmični horoskop za period od 26.04.2021. do 02.05.2021.

0

Posao. U nekim momentima je situacija zategnuta do granice pucanja. I ta „pucanja“ ne moraju da budu u saradničkim, poslovnim odnosima – mogu se odvijati i u vašoj glavi donoseći vam ogromnu nervozu, jer imate osjećaj da sve ide toliko sporo da sporiije ne može biti.

Ulažete ogromnu količinu truda, a čini vam se da to ne daje ama baš nikakve rezultate, bar ne one koji bi po vašem mišljenju bili zaista opipljivi i vrijedni. Sve što radite sada daće svoje plodove, ali ćete morati da budete strpljivi i istrajni.

Ljubav. Pa, ne baš jednostavna sedmica za partnerske odnose. U najboljem slučaju nećete imati vremena jedno za drugo, ali vjerujte – bolje da postoji nedostajanje, jer previše zajedničkih trenutaka će prije ili kasnije dovesti do zategnute situacije između vas dvoje.

Vi lično se osjećate nekako razapeto, a imate utisak da partner samo potencira na onome što on želi, u potpunosti zanemarujući vaše želje i potrebe.

Slobodni Lavovi, ima tu kao nekih dešavanja, ali sve je to slabo, mrvičice, ma gotovo pa zanemarivo. Trenutno vam emocije baš i nisu prioritet, imate vi prečih stvari koje vas okupiraju i skreću pažnju na sebe.

Hrana. Vi ste u periodu kada ste rastrzani između porodičnih i poslovnih obaveza i nekako najmanje vremena ostaje za vas. Često ćete biti umorni, statični, samo sa željom da što prije pojedete nešto i malo dremnete i odmorite se. Ne preskačite obroke, a pogotovo nemojte imati samo jedan, preobilan!

Novac. Novac će dolaziti, ali u daleko manjem obimu od vaših potreba.

Zdravlje. Nervoza, problemi sa grlom i ishranom. Krećite se više.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info