Dnevni horoskop za 25.04.2021.

0

Ovan


Odahnućete od nekih zbivanja ili ljudi. Stres koji vas je pratio ustupiće mjesto unutrašnjem miru. Bićete manje napeti. Zabavljaće vas učestvovanje u bezazlenim tračevima i dugi telefonski razgovori. Dešavanja na ljubavnom planu poprimiće željeni predznak – krenite u akciju osvajanja!

Bik


Tranzitni Mjesec se nalazi u vašem polju ličnih vrijednosti pa bi bilo najbolje da ovaj dan iskoristite kako biste dali sebi malo oduška i uživali u životu i nekim jednostavnim radostima. U susretu sa bliskim osobama, u odličnom ručku ili u šetnji sa prijateljima.

Blizanci


Nađite se s prijateljima ili članovima porodice. Godiće vam svaka promjena, a i sami ćete biti zanimljiv sagovornik drugima. Zbog uticaja Mjeseca bićete intuitivni pa ćete se spontano doticati tema za razgovor koje odgovaraju vašim sagovornicima. Neki će vam se i otvoriti pa ćete se naći u ulozi onog koji ih savjetuje.

Rak


Povešće se rasprava oko novca, ulaganja ili nasljedstva. Nisu isključene svađe, naročito ako neko u porodici ima drugačije planove od vaših. Trenuci samoće biće nužni za psihofizičku ravnotežu. Povucite se u svoj svijet ako osjetite umor i zasićenost. Smanjena vam je spretnost i koordinacija pokreta pa se čuvajte padova.

Lav


Prijepodnevne kafe, popodnevno druženje ili novi hobi učiniće da se osjećate dobro. Neki će se upustiti u flert koji će biti test njihove vjernosti prema partneru. Prijatelji će vas pozivati na razne zanimljive događaje. Moguća su nova poznanstva koja će se pokazati ne samo ugodna, nego i korisna.

Djevica


Nemojte se prepustiti tmurnim mislima koje vode u samosažaljenje. Organizujte sebi aktivan dan kako biste što manje mislili na probleme. Mogli biste imati ozbiljan razgovor sa starijom osobom, ali nije nužno da ćete imati podređenu ulogu ili da ćete biti kritikovani. Ophođenje s prijateljima ili poznanicima biće vrlo ugodno.

Vaga


Veseli ste i puni optimizma pa ćete privlačiti pažnju drugih. Naći ćete se u većem društvu, okruženi istomišljenicima i pripadnicima suprotnog pola. Slobodne bi mogla privući harizmatična osoba snažne ličnosti i bogatog životnog iskustva.

Škorpija


Rijetko ćete mirovati. Vrijeme ćete provoditi na internetu, bilo u zabavne svrhe ili tražeći sadržaj koji vas zanima. Odnos s partnerom postaje sve bolji i prisniji, što vas posebno raduje. Bićete dobro raspoloženi i spremni na šalu pa će bližnji uživati u vašem društvu. Osoba kojoj se sviđate mogla bi vam ponuditi nešto više.

Strijelac


Osjećate li da partner očekuje od vas više nego mu želite ili možete pružiti, razmislite nije li vrijeme za ozbiljnije promjene u ljubavnom životu. Možda nedovoljno komunicirate, uvijek očekujući da ono drugo “pročita” šta želite, mislite ili osjećate. Ne uplićite se u svađu vama dragih ljudi. Provedite s djecom više vremena.

Jarac


Očekuju vas trenuci neraspoloženja s kojima ćete najlakše izlaziti nakraj bez tuđe pomoći. Tvrdoglavost je pojačana, a u nekim slučajevima i korisna, jer tjera od vas dosadne i nervozne ljude. Mogući su povremeni bolovi u leđima, glavobolje i umor koji ćete uspješno odagnati snom. Odgodite obveze koje nisu hitne.

Vodolija


Dan je idealan za razgovor s članovima porodice, naročito ako postoji neriješen problem. Bićete puni ideja i prijedloga. Znaćete kako bi se nešto trebalo uraditi i ponuditi rješenje kojim bi se brže došlo do cilja. Ne potiskujte osjećanja prema osobi koja vam se sviđa. Da bi vas druga strana primijetila, morate biti direktniji.

Ribe


Smanjite svoja očekivanja. Za sada vam partner neće moći posvetiti previše pažnje i vremena, što bi vas moglo zabrinuti ili učiniti ljubomornima. Povećana je mogućnost porodičnih svađa. Ne zaustavite li se na vrijeme, biće i žešćih rasprava. Vodite računa o novcu, ali i o neplaćenim računima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info