Djevica: Sedmični horoskop za period od 26.04.2021. do 02.05.2021.

0

Posao. U isto vrijeme vrlo plodonosan, ali i zahtjevan period za vas. Taj dio „zahtjevno“ ne možete nikako da preskočite pa zato ne žalite truda, jer će vam se sve ovo isplatiti.

Ovo je period u kojem savladavate prepreke, rušite blokade i ostvarujete dobre dogovore, iako će pregovori biti naporni i neke svoje zahtjeve ćete morati da promijenite. Mnogo toga jeste na vašoj strani sada i otvara vam šansu za dalje napredovanje, zato se potrudite da date sve od sebe. Budite na visini onoga što se očekuje od vas.

Ljubav. Komunikacija sa dragim vam bićem neće biti baš kako treba, naglašeno u prvom dijelu sedmice. Neka neprijatna pitanja mogu izaći na dnevni red i ako ste voljni da poslušate savjet, bolje je u tom periodu prećutati nego se upuštati u raspravu, jer će ista ostaviti mučan utisak kod oboje.

Drugi dio sedmice je dosta bolji, možda situacija neće biti baš savršena kao što biste vi željeli, ali će biti prilično korektna i dobra.

Slobodne Djevice, kontakt i komunikacija sa nekim se pojačavaju. Koliko god da vam to prija, nije sigurno da će u ovoj sedmici donijeti konkretan početak ljubavne priče. Samo će vam biti fino.

Hrana. Za Djevice stoji upozorenje o ispravnosti namirnica i eventualnoj alergiji na neke od njih. Trudite se da voće i povrće dobro operete, a meso i mliječne proizvode obavezno provjerite (rok trajanja) te takođe i dobro termički obradite.

Novac. Iako ste finansijski stabilni, u ovoj vas sedmici očekuje dosta troškova.

Zdravlje. Čuvajte grlo. Mogućnost sitnijih povreda.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info