Blizanci: Sedmični horoskop za period od 26.04.2021. do 02.05.2021.

0

Posao. Pun Mjesec, u polju koje vlada obavezama i funkcionisanjem na dnevnoj bazi u poslu, iznijeće na dnevni red vjerovatno dosta toga što baš i nemate volju da rješavate ili da se sa tim suočavate. Međutim, to što vi okrećete glavu od nekih situacija ne znači da će one čudesno nestati, naprotiv – moraćete da se bavite njima.

I koliko god to u početku bilo naporno i zahtjevno, sigurno je da ćete do rješenja doći. Jedino može da se dogodi da rješenja ne budu baš u ovoj sedmici nego kasnije, ali ćete svakako napraviti prve korake.

Ljubav. Dovoljna će biti samo jedna riječ da opiše odnos sa partnerom u ovoj sedmici – neusaglašenost. Nekako se razmimoilazite – u komunikaciji, u susretima, u dogovorima, u slobodnom vremenu, u potrebama. Tokom cijele sedmice ćete se „juriti“ i u raspoloženju – kad ste vi skroz dobro, partner je nešto u bedaku i nervozan. I obrnuto.

Ako vidite da nešto ne ide, pogotovo kada su dogovori u pitanju, bolje sačekajte dan ili dva nego da potencirate. Nije ovo strašan period po vaš odnos, samo je naporan.

Slobodni Blizanci, domunđavanje i čačkanje sa nekim vam baš prija, budi vam strasti i motiviše vas.

Hrana. Sa tranzitnim Marsom u polju hrane i punim Mjesecom u polju svakodnevnice i navika dobijete ovo – jedete kao da vam je posljednje, brzo i u trku, gotovo pa da ne žvaćete. Ili, emotivno mentalne oscilacije „liječite“ hranom. Ni jedno ni drugo nije baš dobro i donosiće vam probleme sa probavom.

Novac. Koliko novca dođe, toliko i ode. Stežu vas troškovi, ali se borite.

Zdravlje. Osjetljiv je stomak, grlo.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info