Dnevni horoskop za 24.04.2021.

0

Ovan


Planovi vam se neće ostvarivati na predviđeni način, a i neraspoloženje ukućana pridonijeće vašem nemiru. Neko bi vam se mogao udvarati ili ćete se spojiti s bivšom simpatijom, što baš i nije preporučljivo. Mogli biste prolaziti kroz iste problematične situacije, koje su jednom već bile uzrok prekida veze.

Bik


Bićete omiljeni među prijateljima i u porodičnom okruženju. Dan će biti ispunjen brojnim obavezama, ali uspješno ćete ih privesti kraju. Koncentracija i pamćenje biće vam odlični. Znaćete se zabavljati, ali i podići raspoloženje onima koji ne dijele vaš entuzijazam. Nekome ćete pomoći nesebičnim djelovanjem, ali i savjetima.

Blizanci


Partneru pružite još jednu priliku, posebno ako se ne radi o nekom većem problemu. Dobro ćete uraditi ako se povučete i ne kontaktirate s ljudima koji vam nisu prijeko potrebni. U protivnom će vas iscrpiti svojim pričama i žalopojkama. Ne dopustite da iko na vas vrši pritisak ili da vas opterećuje problemima lične prirode.

Rak


Mozak će vam raditi punom parom pa ćete s lakoćom pamtiti mnogo informacija. Dio dana posvetićete istraživanju ili surfanju po internetu, tražeći informacije koje vas zanimaju. Pobraćete simpatije ljudi s kojima ćete dolaziti u kontakt. Mogli biste kontaktirati s osobom iz daljine, koja će vas uskoro i posjetiti.

Lav


Nedostatak zanimanja udaljiće vas od društvenih zbivanja. Bićete usmjereni na sebe i svoje interese. Lako ćete zaploviti svijetom mašte, prepuštajući se sanjarenjima. Ako imate djecu, moraćete žrtvovati svoj mir radi njih. Sanjaćete intenzivne i vrlo živopisne snove koji bi vas mogli i uznemiriti.

Djevica


Izbjegnite porodične rasprave, jer vas nikuda neće voditi. Možda ste premalo s ukućanima pa su vam neke stvari promakle. Kućne obaveze ćete zanemarivati, a kritike ukućana uopšte nećete doživljavati. Razmišljaćete kako skupiti novac za popravke u kući ili za nadogradnju nove prostorije.

Vaga


Ukoliko se ne osjećate potpuno sigurni u svoj ljubavni izbor, prepustite se osjećanjima koja će vam biti najbolji vodič. Razmišljaćete o preuređenju stana ili kupovini novog namještaja. Nemojte se upuštati u troškove ako prije toga niste dobro proanalizirali svoju finansijsku situaciju. Zaljubljeni bi mogli dobiti mali poklon od svoje simpatije.

Škorpija


Potreba za lijepim okruženjem podstaknuće vas na manje zahvate u domu. Svoje vještine iskazaćete domišljatim razmiještajem ili zanimljivo ofarbanim zidovima. Mlađima će odgovarati druženje te nije isključeno da vas osoba, koja vam se dopada, primijeti.

Strijelac


Partner će se u vašoj blizini osjećati sputano. Poželi li reći svoje mišljenje, uskakaćete mu u riječ povišenim tonom. Izgubiće strpljenje pa pazite da se sve ne pretvori u žučnu svađu. Dobro razmislite da li je vrijedno da tako provedete cijeli dan.

Jarac


Dan je odličan za rješavanje nesporazuma s rodbinom ili prijateljima. Raspravite o onome što muči vas ili nekog od njih. Samci, imaćete sreće u osvajanju – krenite u akciju i ohrabrite drugu stranu otvorenijim iskazima naklonosti. Namjeravate li putovati, budite oprezni u večernjim satima, kada bi vas mogao shrvati umor.

Vodolija


Samo naizgled ćete biti usmjereni na svakodnevne obaveze. Ipak, najbliži će primjećivati promjene u vama koje će uslijediti nakon donošenja nekih odluka. Promišljenošću i maštovitošću možete unaprijediti odnose s ljudima. Bitna vam je partnerova podrška i bliskost, bez koje nećete moći djelovati ni na kojem drugom životnom području.

Ribe


Nećete moći ni pomisliti na odmor, jer ćete biti pozvani u društvo ili neku vrstu proslave. Provodićete ugodne trenutke s partnerom, bilo udvoje ili u društvu. Slobodni će uživati u načinu na koji se odvija novo poznanstvo, a posebno u komunikaciji. Mnogo sličnih životnih situacija stvaraće utisak da se radi o sudbinskoj vezi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info