Dnevni horoskop za 22.04.2021.

0

Ovan


Ne zanemarujte svoje potrebe. Trenuci provedeni u čitanju, opuštanju i aktivnostima koje vas raduju vratiće vam energiju i radnu motivaciju. Nastojte biti oprezni s novcem, a za sve veće troškove posavjetujte se s partnerom – neka i on ima u to uvida. Dobro razmotrite poslovne ponude, jer će samo ambiciozni znati iskoristiti ponuđene prilike.

Bik


Ako u bračnom odnosu postoji kriza, nastojaćete je riješiti. Uviđaćete kako vam se ljubavni kriteriji mijenjaju i da više ne trpite nešto što vam je ranije bilo podnošljivo. Nemojte se truditi da po svaku cijenu ostavite utisak na nekoga. Povucite se i glumite nezainteresovanost kako biste podstakli zanimanje druge strane.

Blizanci


Doživjećete nešto značajno poput zaokreta u karijeri, promjene posla ili preuzimanja veće odgovornosti. Moguć je susret s osobom koja vam je u prošlosti mnogo značila. Ne prepuštajte se naletu slabosti. Shvatićete da ste dobro postupili što niste opet u ljubavnoj vezi s njom, jer bi se loša prošlost opet ponovila.

Rak


Imaćete partnerovu neupitnu pomoć. Zatreba li vam finansijska pomoć ili dobar savjet, moći ćete se na njega osloniti. Uspješno ćete se nositi s poslovnim obavezama. Kreativan pristup i elan pomoći će vam da ostvarite veoma dobre rezultate.

Lav


Neće vam polaziti za rukom da pravilno procijenite vrijeme, a kašnjenja i površno obavljeni poslovi naljutiće šefove i partnere. Sporazumi i ustupci biće nužni. Ne samo da ništa nećete dobiti koristeći se nagovaranjem i svađom, nego ćete i pogoršati odnose s ljudima koji su vam zapravo dragi i simpatični.

Djevica


Vaša odgovornost i kreativna energija donijeće odlične poslovne rezultate. Pružiće vam se prilika da poboljšate svoj ugled. S voljenim ćete otkriti zajedničke interese i romantiku, iako nisu isključene ljubomorne scene. Uživaćete u partnerovoj pažnji i buđenju osjećanja za koje ste mislili da su nestali.

Vaga


Trebaće vam više vremena za obavljanje zadataka. Radije ćete posmatrati zbivanja, nego se aktivno uključivati u njih. Dobre vijesti biće vezane za finansije, poslovanje s bankama i osiguravajućim društvima. Uspjećete u naumu, posebno ako su u toku aktivnosti vezane za kupovinu ili prodaju stana.

Škorpija


Budete li morali pristati na ustupke kako biste priveli kraju važan posao ili spasili brak, ne ponašajte se odbojno prema drugoj strani. Fokusirajte se na budućnost i zajedničke interese. Bićete oštri na jeziku i previše svadljivi, ali iz većine situacija izvlačićete se bez štetnih posljedica. Na rad će vas motivisati veća zarada ili riječi podrške.

Strijelac


Spretno ćete se snalaziti u poslovnim zbivanjima i sticati povjerenja u saradnike. Razmišljate li o većim promjenama u karijeri, trenutak je da pokrenete događaje. Nećete odoljeti, a da ne reagujete na nečiju otvorenu provokaciju. Branićete svoje poslovne i ljubavne interese snagom koja će mnoge iznenaditi.

Jarac


Ljubavna dešavanja iznenadiće vas svojim intenzitetom. Moguć je susret zbog kojeg ćete izgubiti unutrašnji mir ili ćete sresti osobu koja vam je nekad mnogo značila. Neke očekuje zanimljiv telefonski poziv. Moguća je prilika koja omogućuje da unovčite jedan od svojih talenata.

Vodolija


Ukoliko rješavate stambene probleme, gradite ili ulažete u nekretnine, budite oprezni – potražite pomoć stručnih ljudi! Budite pouzdani i odgovorni u poslu, jer će nadređeni, a moguće i neki od kolega, budno pratiti vaš rad. Ljubavni problem koji vas muči radije ćete povjeriti nekom koga slabo poznajte, ali pazite da ne požalite.

Ribe


Dan će biti ispunjen aktivnostima koje će vam podizati samopouzdanje i održavati dobro raspoloženje. Poslovi će dobro napredovati. Zabavan društveni život ili novo poznanstvo donijeće zadovoljstvo samcima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info