Dnevni horoskop za 21.04.2021.

0

Ovan


Danas ste u mogućnosti da se fantastično organizujete i do maksimuma iskoristite svoje vrijeme. Bićete brzi, ažurni, sve će vam dosta lako ići od ruke. Pokušavate da sa voljenom osobom ostvarite neki pravi dogovor, ali čini vam se da druga strana nije otvorena za vaše prijedloge.

Bik


Lako ćete gubiti strpljenje pa ćete bolje raditi sami nego u timu ili pod okom javnosti. Izbjegavajte javne rasprave ili pretjerivanje u postupcima čak iako znate da ste u pravu. Odgodite bitne odluke za sutra. Ne preporučuje vam se razdvojenost od partnera, jer je dan idealan za obnavljanje povjerenja i strasti.

Blizanci


Sve ćete primati s dozom humora pa ništa neće moći narušiti vaše dobro raspoloženje. Ako ste se udaljili od partnera, nadoknadite propušteno i uživajte u zajednički provedenom vremenu. Lako uspijevate da se uklopite i funkcionišete sa poslovnim saradnicima. Voljena osoba vam daje pravi podsticaj i dobro raspoloženje. I vi ćete uzvratiti istom mjerom.

Rak


Zatrpani ste obavezama, informacijama i telefonskim pozivima. Nećete znati šta prije početi i od čega krenuti pa će dobra organizacija biti bitna u postizanju boljih poslovnih rezultata. Vodite računa o zdravlju, naročito o disajnim putevima.

Lav


Razmišljaćete o prošlosti, događajima i ljudima te analizirati svoje postupke. Uzrok nekih životnih situacija pokušaćete pronaći baveći se duhovnom tematikom. Ljubavni problemi ili neostvarene veze pokvariće vam raspoloženje, ali uskoro će se klupko intimnih problema rasplesti. Zato ne gubite strpljenje!

Djevica


Intenzivno ćete razmišljati o finansijama i novim načinima zarađivanja. Nekima će se odobrenje kredita pokrenuti zahvaljujući bračnom partneru ili osobi za koju su emotivno vezani. Večeras vam druženje s prijateljima neće biti dovoljno. Poželjećete pobliže upoznati nekog privlačnog, ali nećete smoći hrabrosti za taj korak.

Vaga


Pratite svoja uvjerenja, ali budite otvoreniji za potrebe bližnjih. Ma koliko malo vremena imali, posvetite im dužnu pažnju. Mnogi će vam se miješati u život pa se ogradite od takvih dosadnjakovića. Napetost i nemir usmjerite na fizički rad ili razne rekreativne sadržaje putem kojih ćete se opustiti.

Škorpija


Sve što ste izbjegavali moraćete odraditi, a neki poslovi čekaće samo na vas. Činiće se da im drugi nisu dorasli ili da upravo vi posjedujete potrebnu stručnost. Stres koji će biti rezultat toga mogao bi vas iscrpiti pa ćete jedva čekati da dođete kući. Ukoliko tražite posao, mogli biste naići na dobru priliku.

Strijelac


Radno okruženje biće ugodno, a moguća je i vesela proslava povodom nečijeg rođendana. U ljubavi vam se smiješi sreća – možda će to biti novo poznanstvo koje će vas nadahnuti ili pomirenje sa simpatijom. Uživaćete u roditeljskoj ulozi, a djeca će vas ispunjavati ponosom i srećom. Prijatelj će vam saopštiti radosnu vijest.

Jarac


Branićete svoja uvjerenja i raditi po svome, svjesni da svojoj vezi nanosite štetu. Partner će vam staviti do znanja da ste posvećeni ispunjavanju ličnih ciljeva, nauštrb porodice. Razmislite o njegovim riječima. Ako renovirate dom, uštedićete mnogo novca ako neke stvari uradite sami.

Vodolija


Neki dogovori i rješenja se otvaraju pred vama bukvalno u posljednjem trenutku. Možete da se opustite, rješenje ovoga svakako ide u vašu korist. Drugi su suviše spori za vas, ne vrijedi – ne požurujte ih, oni imaju svoj tempo. U emotivnom segmentu ostvarujete zanimljivo novo poznanstvo.

Ribe


Odlikovaće vas sklonost planiranju i dobre organizacijske sposobnosti. Ambicije vam neće nedostajati, kao ni produktivnih ideja. Ako vam je posao zamoran, unesite i u njega elemente vedrine, ali pazite da poslovni rezultat ipak ostane u prvom planu. Pazite na novac, danas biste mogli previše potrošiti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info