Vodolija: Sedmični horoskop za period od 19.04.2021. do 25.04.2021.

0

Posao. Sve vezano za posao će se odvijati sporo, teško i uz komplikacije. Ovu će težinu osjetiti i privatnici i oni koji rade za druge osobe. Ovi prvi – posao vam svakako dolazi, ali može biti skopčan sa uslovima koji vam ne odgovaraju ili će početak biti jako naporan po vas.

Ovi drugi – odnos sa saradnicima i nadređenima je komplikovan, otežavaju vam i nerviraju vas promjenama u posljednjem trenutku. Sva papirološka pitanja i dogovori će biti u prvom planu u ovoj sedmici. Pomučićete se, ali ćete doći do rješenja.

Ljubav. Izašli ste iz faze u kojoj ste mogli da stabilizujete odnos i sada ste na jednom čudnom i truckavom, neravnom terenu gdje se očas posla oboje možete saplesti.

Ukoliko je vaš odnos jak, dešavanja u ovoj sedmici se neće odraziti na vas. Samo ćete oboje imati prolazno neraspoloženje i zabrinutost. Ukoliko je odnos već načet, sada ćete biti dodatno prodrmani dešavanjima koja mogu dovesti do obostranog povlačenja i zatvaranja u sebe.

Slobodne Vodolije, aktivnosti preko društvenih mreža su i dalje jake. Slijedi vam kontakt koji može biti vrlo zanimljiv.

Hrana. Mentalna opterećenost i promjenjivo raspoloženje biće teško kontrolisati u ovom periodu pa, samim tim, nećete imati nikakvu ustaljenost i redovnost po pitanju obroka. Potrebno je da posvetite pažnju ovom segmentu. Možete promijeniti neke svoje navike.

Novac. Vrlo šareno i nestabilno.

Zdravlje. Umor, ne baš dobar imunitet, povremeni problemi sa stomakom, hormonske tegobe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info