Vaga: Sedmični horoskop za period od 19.04.2021. do 25.04.2021.

0

Posao. U ovoj sedmici funkcionišete na skokove. Čas se pokrenete i ne može vas niko stići, čas se zablokirate i zacementirate pa ni makac. Koliko god da će se dešavati neki lijepi pomaci i situacije koje vam idu naruku, za vas će to sve biti presporo, prekomplikovano.

A i vi ćete povremeno biti prespori, jer vam energija jako varira i vjerovatno je da ćete steći neku stabilizaciju tek u danima vikenda. U suštini, vjerovatno vas je period koji je iza vas premorio i mentalno i fizički i sada ne možete da nađete balans.

Ljubav. Vage su ušle u zahtjevnu i komplikovanu fazu kada su njihova partnerstva u pitanju. Da, jasno nam je da ćete reći kako je i do sada bilo komplikovano! Jeste, ne sporimo – komplikovano, ali ludo i strasno. A sada će biti komplikovano, ali naporno.

Strasno može da bude i dalje, to bar nije problem. Jednostavno rečeno, vi ćete biti u nekoj čudnoj fazi: kad je mirno, previše je mirno i potrebna vam je akcija. Kad je nemirno, kukate za mirom i stabilnošću.

Slobodne Vage, aktiviraće se nešto iz prošlosti što će vas prodrmati, u isto vrijeme obradovati i opteretiti. Očekuju vas iznenađenja i preokreti.

Hrana. Bilo bi dobro okrenuti se lakim, ali raznovrsnim obrocima, koji će sadržati veće količine povrća, zdravih žitarica i manje ugljenih hidrata. Da, bilo bi dobro, ali ne znamo da li ćete vi tako moći da funkcionišete. Prije se čini da ćete vrebati svaku priliku da uživate i u slatkim i u slanim zalogajima.

Novac. Novca i vijesti o novcu će biti više nego inače. Ali, troškova naravno ima više nego inače.

Zdravlje. Alergije, virusi, prehlade.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info