Strijelac: Sedmični horoskop za period od 19.04.2021. do 25.04.2021.

0

Posao. Poslovna svakodnevnica je u ovoj sedmici posebno uzburkana i natovarena kojekakvim dešavanjima i obavezama. Teško je da ćete vi uspijevati da stignete da sve obavite u roku, pogotovo što ni vaša energija nije baš na nivou pa ćete biti sporiji nego inače.

Ukazaće se u ovom brdu situacija i neke fine poslovne šanse, samo što ćete i oko njih morati svojski da se potrudite da biste ih realizovali. Ne budite ni vi previše zahtjevni u komunikaciji i dogovorima, ne otežavajte bespotrebno ni sebi ni drugima.

Ljubav. Ovo je jednostavno period koji vam ne prija – previše je svega i svačega natovareno na vas, previše vam je pažnja rastrgnuta na sto strana pa nije ni čudno što odnos sa voljenom osobom ili ne funkcioniše ili je u zastoju.

Iako to možda partner ne želi, dodatno vam stvara nervozu i opterećenje svojim postupcima ili nepostupcima, svojim riječima ili ćutanjem. Nema ovdje nekog spektakularnog ili brzinskog lijeka osim da istrpite jedno drugo.

Slobodni Strijelci, mnogo se toga izdešavalo u prethodnom periodu, a sada je vrijeme da sagledate ko odlazi, a ko ostaje pored vas. Preko društvenih mreža slijedi interesantan kontakt.

Hrana. Od ove sedmice lakše ćete staviti tačku na neke navike i ponašanje po pitanju ishrane. Neophodno vam je da konzumirate što više svježeg povrća, namirnica bogatih kalcijumom, vlaknima. Izbjegavajte meso i zamijenite ga ribom, a unos šećera znatno kontrolišite.

Novac. I pored vašeg vođenja računa, novac ipak odlazi kroz troškove.

Zdravlje. Osjetljivost, moguć pad imuniteta.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info