Škorpija: Sedmični horoskop za period od 19.04.2021. do 25.04.2021.

0

Posao. Ako ste se do sada pitali može li napornije i zahtjevnije, ova sedmica će vam lijepo dati odgovor – može. Da se razumijemo, u ovoj će se sedmici pokrenuti neke zaista značajne i plodonosne poslovne saradnje, ali stići do dogovora, stići do početka biće izuzetno zahtjevno i komplikovano.

Natezaćete se sa ljudima, zatrpavaćete se riječima međusobno, ali i papirologijom, kočićete jedni druge. Ipak, sve ovo ide ka rješenju i to rješenju koje je pozitivno po vas. Samo spremite živce i pokušajte da se ne pojedete od nervoze.

Ljubav. Kod vas kad se zakuva, zakuvalo se. Četiri planete u polju partnerstava i, naravno,sve četiri u kvadratu sa Saturnom. S jedne strane, potencira se na rješavanju i stabilizaciji partnerskog odnosa. S druge: otežanja, komplikacije, tvrdoglavost, prošlost, ograničenja, tjeskoba i težina.

A vaš vladar prelazi u znak Raka gdje je, iskreno rečeno, kilav i funkcioniše samo na konto emocija. I tako dobijemo kombinaciju da ste vi jako emotivni, sa komplikacijama u partnerstvu, a da nemate dovoljno snage da to riješite.

Slobodne Škorpije, da će biti dešavanja, hoće. Ali priča koja se pokrene kad tad će vam zadati glavobolju.

Hrana. Vaš probavni sistem je osjetljiv pa ćete morati da vodite računa da uzimate namirnice koje vam olakšavaju varenje. Izbjegavajte jake začine, premasnu hranu. Potrebni su vam mlijeko i mliječni proizvodi i obavezno što više namirnica bogatih vlaknima.

Novac. Čas vas iznenade lijepi prilivi, čas vas još više iznenade troškovi. Iznenađivaćete se cijele sedmice.

Zdravlje. Osjetljiv je stomak i žlijezde. Hormonski problemi.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info