Ribe: Sedmični horoskop za period od 19.04.2021. do 25.04.2021.

0

Posao. Kao da do sada niste bili pod punom parom kada su poslovna dešavanja u pitanju – sve se dodatno zahuktava, pokreće, obaveze dolaze jedna za drugom, a od vas se očekuje da sve nekako postignete ako je moguće u što skorijem roku.

Takođe, morate riješiti gomilu pitanja, papirologije i situacija iz prethodnog perioda, ispraviti greške ukoliko ih ima, provjeriti i sebe i druge. U svakom slučaju, pred vama je jedna dosta zahtjevna i naporna radna sedmica, ali ona koja donosi dobre rezultate na kraju.

Ljubav. “Dogovor kuću gradi”, važi za zauzete Ribe u ovom periodu. I sve bi to bilo bajno i krasno da nije nekih prošlih dešavanja koja su ostavila svoj trag, najprije kod vas. Iz tog razloga, umjesto da se opustite i funkcionišete normalno, vi možete biti stegnuti, opterećeni, tražiti problem čak i tamo gdje ga nema.

Takođe, možete biti nezadovoljni čak i kada se partner ponaša potpuno u skladu sa vašim željama. Probajte da ostavite ono što je bilo iza sebe. Uživajte u onome što jeste. Sada.

Slobodne Ribe, za vas kreće znatno zanimljiviji period po pitanju ljubavi. Od ove sedmice očekujte više flertova i šansi.

Hrana. Vaš apetit, baš kao i vaše raspoloženje, veoma je promjenljiv i varijabilan tokom dužeg vremenskog perioda. Pokušajte da svom organizmu pomognete, dajući mu ono što mu je potrebno za normalno funcionisanje – umjerenost u mliječnim proizvodima, više salata, ribe, piletine, dosta voća.

Novac. Promjenjiva finansijska situacija.

Zdravlje. Bolovi u kostima, kičmi, zglobovima. Više obratite pažnju na saobraćaj.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info