Rak: Sedmični horoskop za period od 19.04.2021. do 25.04.2021.

0

Posao. Polje prilika, dobre sreće, šansi i budućnosti od ove je sedmice nakrcano planetama i svakako je da će se pred Rakovima otvoriti period sa konkretnijim mogućnostima za promjene i napredovanje. Mars ulazi u vaš znak dajući vam motiv i inicijativu da se borite i pokrenete.

Svakako računajte da ćete u ovoj sedmici imati više prepreka i problema koje ćete morati da rješavate, ali sa strpljenjem i upornošću i te kako je moguće da ćete ovo okrenuti u svoju korist. Slijede vam teški, ali vrlo uspješni pregovori.

Ljubav. Malo je vjerovatno da partnerski odnosi mogu funkcionisati stabilno u ovom periodu. Imaćete osjećaj da se razmimoilazite po pitanjima koja su vrlo bitna, da se teško uklapate i da je razumijevanje loše.

Ukoliko vi pokušavate da pokrenete neku promjenu, partner će kočiti ili neće biti saglasan sa njom, a svakako vam u ovoj sedmici može postavljati određene uslove koji vam ne prijaju i ograničavati vas. Tek od vikenda stvari kreću nabolje.

Slobodni Rakovi, Mars kao vladar vašeg polja ljubavi ulazi u vaš znak. Emocije, strast i želja za inicijativom i za dešavanjima će se pokrenuti kod vas. Ljubavna iznenađenja.

Hrana. Svaki zalogaj je baš sladak tokom ove sedmice, a u društvu će vam se apetit dodatno otvarati. Izbacite sa svog menija barem veću količinu slatkiša i trudite se da izbjegavate grickalice između obroka. Gurmanluk i hedonizam teško da ćete uspjeti da zaobiđete.

Novac. Solidna situacija u ovoj sedmici.

Zdravlje. Poboljšanje zdravstvenog stanja.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info