Ovan: Sedmični horoskop za period od 19.04.2021. do 25.04.2021.

0

Posao. Situacija na poslu je dosta zahtjevna. Sve se vrti oko ozbiljnih poslova, dogovora, saradnji, sve se vrti oko kratkih rokova i vi nemate mnogo prostora za greške i ispravljanja. Sada morate dati svaki atom svoje snage da bi sve funkcionisalo koliko toliko po planu.

U ovoj vas sedmici očekuju i teški pregovori i zahtjevna komunikacija sa svima oko vas – nebitno da li su kolege, saradnici, nadređeni. Neke promjene vam se baš i neće dopasti, ali ćete morati da se na njih prilagodite u hodu.

Ljubav. Emotivne relacije donosiće naporno funkcionisanje, pogotovo ukoliko najviše vremena posvećujete sada poslovnim obavezama i materijalnoj sferi.

Manjak zajedničkih momenata može dovesti do povlačenja partnera ili čak otići na potpuno drugačiju stranu – da se partner okrene sebi, svojim prijateljima i interesima, postane težak i tvrdoglav. Ukoliko ne ranije, potrudite se da vikend iskoristite i provedete što više vremena zajedno.

Slobodni Ovnovi, trend novih poznanstava, najvećim dijelom preko društvenih mreža i druženja, se nastavlja. Jedna od ovih osoba može vas jako zainteresovati. Kontakti sa bivšima.

Hrana. Nepovoljni aspekti, koji se tokom ove sedmice vezuju za vaš imunitet i cjelokupno zdravstveno stanje, upozoravaju vas da obratite pažnju na ishranu. Minerali i vitamini kroz svježe voće i povrće, ali i proteini kroz meso (juneće ili ćureće) i ribu pomoći će vam da ojačate odbrambene snage organizma.

Novac. Veći prilivi, ali ujedno vam slijedi i jedan veći trošak, u prvom redu vezan za kuću ili za ukućane.

Zdravlje. Treba obratiti pažnju na ishranu. Prisutan je pojačan fizički umor. Mogućnost povreda.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info