Lav: Sedmični horoskop za period od 19.04.2021. do 25.04.2021.

0

Posao. Opšta je planetarna gužva u vašem polju karijere. Iako na prvi pogled izgleda da se dosta toga odvija i kreće nabolje ipak ćete, makar tokom ove sedmice, teško moći da napravite neki brži ili značajniji pomak.

Možemo da kažemo da vas očekuju komplikovani pregovori i dogovori, koji će svakako biti isplativi u narednom periodu, ali će vam sada oduzeti dosta snage i živaca. Bitno je da ste vi zakoračili u jednu povoljniju poslovnu fazu – sa početnim teškoćama, u njoj ćete se izboriti uspješno.

Ljubav. Šta ste uradili po pitanju stabilizacije ili popravljanja stanja u svojim partnerskim odnosima, uradili ste.

Sada već zvanično ulazite u period koji će vas kao par jako testirati, a istovremeno će probuditi kod oboje izuzetnu tvrdoglavost tako da će vaša komunikacija, bar u ovoj sedmici naglašeno, biti ili nikakva ili obojena teškom energijom i natezanjem. Ukoliko morate da rješavate važna pitanja, budite oboje više spremni na kompromis.

Slobodni Lavovi, susret ili kontakt koji može zagolicati vašu maštu. Takođe, sve što se vezuje za bivše emocije i bivše partnere dolazi u fokus tokom ove sedmice. Mogućnost susreta.

Hrana. Želite da izgledate najbolje što možete, ali to će biti prilično teško s obzirom na to da ste u periodu kada je apetit teško kontrolisati. Pored fizičke aktivnosti, koja vam je sada neophodna, iz svoje ishrane izbacite brzu hranu i preskačite obroke u večernjim satima.

Novac. Novac će dolaziti sporo, uz otežanja ili umanjen.

Zdravlje. Nervoza, problemi sa stomakom i spavanjem.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info