Jarac: Sedmični horoskop za period od 19.04.2021. do 25.04.2021.

0

Posao. Posao vam zaista oduzima najveći dio vremena, na to ste se fokusirali i tu je sva vaša pažnja usmjerena u ovom periodu. Jednim dijelom to jeste iz razloga što vidite da su vam neka ostvarenja nadomak ruku, a s druge intenzivno pokušavate da stabilizujete svoje finansijsko stanje.

Bilo bi dobro da prihvatite savjete da nešto morate promijeniti – da li u načinu funkcionisanja, da li u odnosu sa saradnicima. Ne držite se kruto nekih svojih zastarjelih pravila i modela rada. Promjene vam donose boljitak i napredovanje.

Ljubav. Još jedna od komplikovanih sedmica u vašem emotivnom životu. Razmislite da li ste možda previše zahtjevni, kruti, teški za saradnju i dogovor sa voljenom osobom.

Stoji da partner ima vrlo nestabilno raspoloženje – čas preemotivan, čas dramatičan i zahtjevan – ali možda je to i iz razloga zato što ste vi zatvoreni i okrenuti svojim poslovima i obavezama, a na drugu stranu ne obraćate dovoljno pažnje.

Slobodni Jarčevi, u vašem polju ljubavi je stelijum planeta tokom ove sedmice što svakako govori o mogućnosti za pojavu novih ili starih osoba. Međutim, da bi se nešto desilo, vi morate otvoriti vrata.

Hrana. Od ove sedmice ulazite u period kada možete ozbiljno da se pozabavite svojim životnim navikama, pogotovo ishranom. Napravite raspored kojeg ćete se pridržavati. Izbacite šećer ili ga makar smanjite na neku razumnu mjeru. Potrebna vam je hrana bogata proteinima i vitaminima.

Novac. Vrijedno radite, ali nikako da budete mirni i stabilni u ovom segmentu.

Zdravlje. Bolovi u zglobovima, problemi sa vratnim dijelom kičme.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info