Djevica: Sedmični horoskop za period od 19.04.2021. do 25.04.2021.

0

Posao. Sunce, Merkur, Venera i Uran u Biku, kao i Mars u Raku, odlično vam energetski pogoduju – motivišu vas, otvaraju dobre poslovne prilike, pokreću vas i uključuju vaš praktični i racionalni um na maksimum.

Sve ono što želite da ostvarite ili što pokrećete imaće nešto sporiji tok od vaših želja i ideja, ali poslije početnih prepreka u ovoj sedmici (koje ćete uspešno riješiti) svakako je da idete ka ispunjenju i dobroj realizaciji. Odnos sa šefovima, kolegama i saradnicima je zahtjevan i crpiće vam snagu i energiju.

Ljubav. Sve vezano za posao i za obaveze će vas zakočiti i oduzimati veliki dio vaše pažnje i vremena pa će odnos sa voljenom osobom otići u neki deseti plan.

Ipak, sve ovo ne znači da trebate pustiti da sve ide svojim tokom, ne – potrudite se da se vaš partner ne osjeti zanemareno i trenutke u kojima ste zajedno obojite uživanjem, mirom i stabilnošću. Opterećenja koja imate nemojte prenositi u odnos sa voljenom osobom.

Slobodne Djevice, situacija i komunikacija sa nekim se baš lijepo razvija. Možda jeste sporo, ali je inspirativno i zanimljivo. Sa malo sreće, ova bi priča mogla biti baš fina i potrajati.

Hrana. Mlijeko i mliječne proizvode izbegavajte ili smanjite na najmanju mjeru, kao i mesne prerađevine. Koristite žitarice, povrće – naročito mladi luk, zelenu salatu, zelje. Izbjegavajte pikantne i jake začine. Češće uzimajte med, u kombinaciji sa propolisom.

Novac. Neočekivani novčani prilivi, ali isto tako neočekivani i troškovi.

Zdravlje. Problemi sa kostima, zglobovima, reumatski bolovi. Osjetljivo je i područje vrata.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info