Blizanci: Sedmični horoskop za period od 19.04.2021. do 25.04.2021.

0

Posao. Suočavate se sa nekim situacijama koje vam nisu prijatne – sa sopstvenim greškama, pogrešnim potezima, nemogućnošću da ispravite nešto što ste zabrljali, administrativno papirološkim problemima, čak i nelojalnom konkurencijom, a u sve to se može upetljati i problem sa troškovima i nestabilnim finansijama.

Ova sedmica jeste pomalo naporna za vas i postojaće situacije kojima ćete morati da posvetite svoju punu pažnju da biste ih uspješno pregurali i riješili. Zabrinutost zbog promjena.

Ljubav. Mars izlazi iz vašeg znaka, a polje podsvijesti, tajni i strahova odjednom je puno planeta. Blizanci u većoj mjeri postaju opterećeni u više sektora što će se svakako odraziti i na ponašanje i funkcionisanje u odnosu sa voljenom osobom.

Nemojte se vraćati unazad po nekim pitanjima, jer je malo vjerovatno da rješenje sada možete pronaći. Takođe, imaćete malu emotivnu krizu, jer se može pojaviti osoba na koju ćete u trenutku odreagovati.

Slobodni Blizanci, bivši partner vam se jako mota po mislima. Da li ćete nešto uraditi ili ne, to je već vaša stvar. Otvorene su vam i šanse za burnu, vjerovatno tajnu, avanturu.

Hrana. Trudite se da obroci budu raznovrsni i da sve veće grupe namirnica budu zastupljene, ali ipak prednost dajte povrću u svježoj formi i kroz salate. Mlijeko i mliječne proizvode smanjite, a pojačajte unos „zdravih“ žitarica, najbolje kroz doručak.

Novac. Koliko god da se u ovoj sedmici novca slije u vaš novčanik, biće vam malo.

Zdravlje. Nesanica, problemi sa grlom, mogućnost sitnijih povreda.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info