Bik: Sedmični horoskop za period od 19.04.2021. do 25.04.2021.

0

Posao. Iako je cijela poslovna sedmica dosta napeta, to je najviše iz razloga što će se sve vrtiti oko vas. Bićete u svakoj čorbi mirođija ne zato što vam je to namjera, već zato što vas bilo okolnosti bilo nadređeni guraju u prvi plan.

Baš ti nadređeni se postavljaju prema vama u ovoj sedmici dosta zahtjevno, pritišću vas, očekujući od vas i moguće i nemoguće. Fokus će biti i na prošlosti – na prethodnim dogovorima, na greškama, propustima, administraciji i papirološkim pitanjima. Zatvarajte sve što je ostalo otvoreno.

Ljubav. Stelijum planeta u vašem znaku, na čelu sa vašom vladarkom Venerom, zaista baca fokus na ono što vi želite, na uživanje i ljubavnu ispunjenost, na neka lijepa dešavanja…

Međutim, neki drugi opterećujući aspekti ipak govore i o tome da će se sve lijepo dešavati polovično ili uz određenu muku, pritisak, čekanje. Može da se dogodi da čak u jednom momentu vi budete u lošem raspoloženju ili preumorni. Zahtjevna sedmica je pred vama, ne dozvolite da se odrazi na odnos sa onima koje volite.

Slobodni Bikovi, prošlost i noviteti se u ovom periodu jako miješaju, a vi možete biti neodlučni na koju stranu da se okrenete.

Hrana. Znamo da vam se ne dopada da vam kažemo da bi vam sada odgovaralo najviše povrće i voće u neograničenim količinama, a da bi sve ostale namirnice trebalo da svedete na najmanju moguću mjeru. Ali, to je najbolje i za vaše zdravlje i za vašu liniju. Apetit jeste pojačan, držite ga pod kontrolom.

Novac. Kašnjenje isplata koje očekujete, smanjeni ili usporeni prilivi novca.

Zdravlje. Kontrolišite ishranu. Stres, blaže prehlade.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info