Dnevni horoskop za 13.04.2021.

0

Ovan


Osoba ste s izraženom intuicijom i oprezni, ali to neće sprečavati druge da vas pokušaju iskoristiti za svoje ciljeve. Moguće su konfuzne situacije u poslovnom i privatnom životu. Preispitajte sebe i svoje postupke, kako poslije ne biste zažalili zbog odluka donesenih u trenucima slabosti. Moguće su naznake ljubavne avanture.

Bik


Imaćete prilike za zaradu davanjem instrukcija ili prevođenjem. Neke očekuje putovanje, doškolovavanje, seminar. Uspješno ćete izaći nakraj s finansijskim problemima i podmiriti dugove. Izborite se za željeni ljubavni status – partner očekuje više vaše inicijative. Nema razloga da tako i ne postupite.

Blizanci


Trudite se da proniknete u tuđe karaktere i namjere i zbog toga ćete biti korak ispred drugih. Intuitivno ćete izbjeći greške i pravovremenoo reagovati u osjetljivim situacijama. Može se dogoditi da dobijete neko nasljeđe, riješite sudski spor ili upravljate novcem drugih. Neke očekuje romantični susret ili rješavanje nesuglasice s partnerom.

Rak


Tuđe probleme ste skloni doživljavati kao svoje pa neće čuditi ako se zbog toga počnete loše osjećati. Bićete osjetljivi i na partnerove dobronamjerne savjete. Bavite li se bilo kakvom fizičkom aktivnošću, budite oprezniji, jer Mjesečev uticaj upućuje na povećanu mogućnost nezgoda ili nespretnih pokreta.

Lav


Samoća će vas ispunjavati nemirom pa je poželjno da budete što više okruženi ljudima. Nemojte se pretjerano iscrpljivati poslom, radite onoliko koliko se od vas traži. Dopustite da vas ponesu osjećanja, potražite smisao u stvarima koje su vam nekad činile zadovoljstvo, a na koje ste s vremenom zaboravili.

Djevica


Dan će biti ispunjen mnoštvom sitnih obaveza od kojih nećete bježati, nego ih odraditi kako treba. Na pomolu je iznenađenje koje bi vas moglo ostaviti bez daha pa čak i usmjeriti vaš ljubavni život u novom pravcu. Nije isključeno da baš danas počnete s novom vezom i to s osobom u koju ste duže vrijeme zaljubljeni.

Vaga


Kućna dešavanja oduzeće vam većinu slobodnog vremena. Svakodnevni poslovi ili renoviranje stambenog prostora biće uzrok novčanih troškova. U ljubavi se situacija mijenja nabolje, ali neke odluke na kojima insistira vaš partner nisu vam po volji. Ukoliko slutite da vam kolega radi iza leđa, uz nečiju pomoć spriječićete njegove namjere.

Škorpija


Bilo da su u pitanju privatni ili poslovni odnosi, ostvarivaćete planove bez mnogo truda. Bitne promjene zahvatiće područje karijere pa ćete se pribojavati za svoje radno mjesto. Međutim, pred vama se otvara odlično poslovno i ljubavno razdoblje pa nema mjesta strahovima. Neko vam nešto bitno saopštava putem poruke.

Strijelac


Dobre predispozicije da tokom ovog dana pokrenete neka poslovna ili materijalno bitna pitanja za vas. Doduše, ovo neće ići lagano, ali vi ste nekako već naučili da se borite sa teškoćama. Blago nerviranje i rastresenost u odnosu sa emotivnim partnerom.

Jarac


Bićete skloni trošenju vremena i energije na brojne, različite aktivnosti. Nemojte početi s previše obaveza odjednom, jer su male šanse da ih sve završite. Slobodni se mogu naći u centru ljubavne avanture koja bi mogla ostaviti značajnijeg traga. Ono što je započelo kao flert, brzo bi se moglo pretvoriti u nešto snažnije i dublje.

Vodolija


Biće vam potreban miran kutak u koji ćete se povući pred napornim ljudima. Razmišljaćete o onome što vam se događa i pronaći najbolje rješenje za probleme. Zbog slabe koncentracije trebaće vam više vremena da se fokusirate na bitno. Predveče ćete se osjećati bolje, a tome u prilog idu i zanimljiva ljubavna dešavanja.

Ribe


Ulazak Sunca u polje posla svakako će, mnogo od onoga što želite i očekujete, aktivirati. Ako očekujete podršku od nekih osoba, ona će danas biti djelimična. Ne računajte na neke ljude stopostotno. Želite da nekome pokažete veću zainteresovanost, ali se non stop “lomite” i ustručavate.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info