Dnevni horoskop za 12.04.2021.

0

Ovan


Neke situacije na poslu vas tjeraju da žurite, ali danas očigledno važi ono: što veća žurba, to manji rezultati. Shvatićete u nekom trenutku da je bolje da se opustite i pustite da sve ide svojim tokom. Partner vas može “smoriti” nekim svojim pridikama ili zahtjevima. Iskulirajte.

Bik


Bićete nepredvidivi i skloni razdražljivim reakcijama. Ljubavni partner ponašaće se samozatajno pa će vam se činiti da nešto skriva od vas. Izađite u susret zahtjevu ili želji prijatelja. Ne učinite li to, mogao bi se naljutiti ili uvrijediti. U poslu vam predstoji razdoblje napretka i malih, svakodnevnih pobjeda.

Blizanci


Nećete se moći riješiti ljubomore i straha od ljubavne konkurencije. Vidjećete problem tamo gdje ga nema, povlačiti se u sebe ili previše kritikovati partnera. Ipak, otvoreni razgovor pomoći će da shvatite kako su vaši strahovi neutemeljeni. Ako ste roditelj, nerviraće vas tinejdžerevo ponašanje.

Rak


Pripremite se na nenadana ograničenja, moguće na finansijskom području. Možda previše trošite ili su vam se nagomilali neplaćeni računi. Dio dana posvetite prijateljima. Izađite im u susret ako vas mole za pomoć ili uslugu koja iziskuje dodatni angažman. Ako ste mlađi, vaše će raspoloženje zavisiti od kvaliteta ljubavnog života.

Lav


Prvu polovinu dana bolje da prespavate – sve će vam padati teško, nećete uopšte biti u fazonu za posao, a s kim god budete došli u kontakt – smoriće vas. Zato drugi dio dana bolje iskoristite, prvo za neku emotivnu “akciju”, na primjer, pozovite osobu koja vam se dopada da se vidite.

Djevica


Neće vam biti jednostavno pomiriti različite interese s ljubavnim partnerom te poslovne i porodične obaveze. Ipak, uz malo više truda i organizacije, sve možete. Za rad nećete biti previše motivisani pa ćete poslovne aktivnosti moći obaviti tek uz podršku kolega. Ostanite dosljedni svojim stavovima i u ljubavi.

Vaga


Mnogo toga vrtiće se oko pružanja i primanja pomoći, rješavanja tuđih problema. Možda ćete se naći u ulozi ljubavnog savjetnika i pomoći prijatelju da se pomiri s partnerom. Poželjećete uraditi nešto za sebe i sebi darovati knjigu, komad garderobe ili novi telefon. U saobraćaju vozite savjesnije!

Škorpija


Mogli biste dobiti novo radno mjesto koje podrazumijeva putovanja i terenski rad. Mlađi članovi porodice mogli bi pojačano tražiti vašu pažnju – ne uskraćujte im je. Povrat duga ili uplata zaostalog honorara omogućiće vam ostvarivanje želje. Dan je uopšteno pogodan za ulaganja, kupoprodaju nekretnina ili rješavanje kreditne problematike.

Strijelac


Zahvaljujući vašoj spremnosti na ustupke bićete prihvaćeni u jednom društvu. Spretnost i dovitljivost osiguravaju vam uspjeh u započetom poslovnom projektu. Oni koji su tek ušli u vezu otkriće kod partnera nove osobine koje će ih oduševiti. Ako organizujete proslavu ili ste pozvani kod nekoga, pred vama je spektakularno veče.

Jarac


Pronađite način kako iz sebe izbaciti napetost i nervozu. Ponekad je bolje nešto učiniti, nego pasivno čekati da se nešto dobro dogodi. Osjetite li glavobolju, uzrok može biti i psihičke prirode, posebno ako ste izloženi stresu. Ne osamljujte se – ma koliko smatrali da vam je odmor nužan, dobro društvo najbolje će vas opustiti.

Vodolija


Svojim šarmom i jednostavnim nastupom privlačićete pažnju okoline. Uživaćete u sportskim aktivnostima, a oni kojima nije do fizičkih napora, zadovoljstvo će pronaći u druženju. Ako ste privremeno bili razdvojeni od voljene osobe, predstoji vam strastveni susret. Od nekoga biste mogli primiti lijep poklon.

Ribe


Svojim radom mogli biste ostvariti zapažene rezultate na takmičenju ili izložbi ili ćete dobiti zanimljivu ponudu od strane sponzora. Potreba za ljubavlju biće pojačana pa ćete češće trebati partnerovu blizinu i zagrljaje, dok će samci više izlaziti kako bi nekog upoznali. Pripazite na zdravlje, čuvajte se udaraca u glavu ili sitnijih povreda.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info