Vaga: Sedmični horoskop za period od 12.04.2021. do 18.04.2021.

0

Posao. Svi vas nerviraju i sve vas nervira. Opustite se – i vi nervirate druge pa nikom ništa. Morate da sarađujete, da se uklapate i da izvučete maksimum iz poslovnih okolnosti i situacija. Kada tu nervozu gurnemo na stranu, ova sedmica vam donosi i te kako dobre mogućnosti da se povežete sa drugima, da pokrenete neke jače poslovne komunikacije i kontakte.

Posebno lijepo i aktivno vam je postavljeno sve što se vezuje za inostranstvo pa bi to bila strana na koju bi se valjalo usmjeriti. Završavanje papirologije, potpisivanja.

Ljubav. Čudni dani za Vage u emotivnim relacijama. I kod partnera i kod vas u ovom se periodu mogu probuditi posesivnost, ljubomora, pa čak i potreba da kontrolišete odnos i drugu stranu, a što može dovoditi do momenata kada je situacija zategnuta do ivice pucanja.

I jedno i drugo možete tokom ove sedmice fino zatalasati odnos, ali je malo vjerovatno da će doći do bilo kakvog „iskakanja“ iz kolosijeka i prekida. Samo vodite povremeno ljubavne ratove, a oboje negdje u tome i uživate.

Slobodne Vage, mlad Mjesec u vašem polju partnerstava plus intenzivni aspekti Venere jednako je ljubavna strast i fatalnost.

Hrana. Ako je to ikako moguće, pokušajte da ne pretjerujete sa hranom – iako vaši redovni obroci nisu obilni, problem je u tome što između njih konstantno nešto grickate. Moguće je da svoje nezadovoljstvo po bilo kom pitanju trenutno davite u hrani.

Novac. Konstantno ste tu negdje na nuli ili čak u minusu.

Zdravlje. Sve se vrti u istom krugu – sinusi, glava, prehlade, alergije.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info