Ribe: Sedmični horoskop za period od 12.04.2021. do 18.04.2021.

0

Posao. Jedan dio poslovnog segmenta će funkcionisati savršeno, a drugi će vam konstantno donositi unutrašnji pritisak i nervozu. Možda jedan ili drugi način funkcionisanja zavisi od vas, a možda zavisi i od toga sa kakvim osobama sarađujete, jer ćete se sa nekima super uklapati, a sa nekima odbijati.

Ukoliko su ostale neke nezavršene obaveze, sada je vrijeme da ih privodite kraju. Takođe, svi papirološki problemi ili nejasnoće sa dokumentacijom sada mogu biti riješeni. Glava vam je sada hladna i brže razmišljate.

Ljubav. Riječ po riječ, dan po dan, situacija sa voljenom osobom se lagano smiruje i dolazi u neku normalu. Talasi nervoze, sumnje ili bijesa, koji su vas u prethodnom periodu često preplavljivali, sve manje su intenzivni i to najprije iz razloga što je komunikacija sa partnerom bolja.

Lakše se dođe do dogovora, postoji bolja energija sa obje strane i spremnost da se prilagodite i izađete u susret jedno drugom.

Slobodne Ribe, ukoliko postoji simpatija, treba joj dati šansu kroz što više razgovora. I dalje nije baš pravi trenutak da se naglavačke zaroni u bilo šta novo. Vrijeme radi za vas, zato nemojte nigdje žuriti.

Hrana. Ova vam sedmica donosi promjenjiv apetit i to da ćete ići iz krajnosti u krajnost po pitanju ishrane. Nećete moći da odolite slatkišima, to je više nego sigurno, ali nećete biti ni redovni sa nekim „regularnim“ obrocima.

Novac. Povoljne informacije u vezi novca.

Zdravlje. Grlo, sinusi, glavobolje, alergije.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info