Rak: Sedmični horoskop za period od 12.04.2021. do 18.04.2021.

0

Posao. Poslovno, situacija djeluje prilično “nagužvano”. Iako se sve završava u roku, vi ipak osjećate pritisak kroz poslovne okolnosti, ali i kroz ljude sa kojima sarađujete. Mlad Mjesec u polju karijere, sa kojim ulazite u ovu sedmicu, označava početak konkretnijih dešavanja u ovom segmentu.

Ulazite u fazu povećanog obima obaveza, ali i povoljnijih prilika koje će krenuti da se otvaraju. Osjećate da morate nešto promijeniti, ali niste sigurni šta tačno. Savjet ili podrška od strane prijatelja ili bitnog saradnika biće od pomoći.

Ljubav. Ukoliko je do sada situacija sa voljenom osobom bila korektna, na isti način će se i nastaviti tokom ove sedmice. Ukoliko ste pak imali talasanja – pa, uglavnom ćete bježati u posao ili se okretati ka prijateljima.

Da, stoji da izbjegavate da pogledate nekim situacijama u oči, ali šta sad – to je neki vaš način. Bilo bi mnogo bolje da otvoreno porazgovarate, ali na vama je da li ćete to učiniti ili ne.

Slobodni Rakovi, preko poslovnog segmenta neko vam šalje signale, simpatično vam je i slatko ovo, ali vas ne dotiče, jer ste trenutno okrenuti drugim prioritetima. Osoba koja pokazuje interesovanje neće odustati od vas.

Hrana. Potrebno vam je više željeza u ishrani. Zato, prvom prilikom do pijace i nakupujte cveklu, paradajz, špinat! Jedite juneće meso, jedite džigericu, pijte sok od borovnice i crvenog grejpfruta.

Novac. Iako novac dolazi, imate osjećaj da se za svaku paru morate udarnički boriti.

Zdravlje. Imate pojačanu potrebu za odmorom. Osjetljivost disajnih organa.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info