Jarac: Sedmični horoskop za period od 12.04.2021. do 18.04.2021.

0

Posao. Osobe sa kojima ste u poslovnom kontaktu su ispod vašeg nivoa znanja i radnog iskustva, ali to ne znači da ne možete od njih naučiti nešto novo.

Isto tako, ne znači da sa njima ne možete ostvariti uspješnu saradnju i napraviti dogovor – vi ćete unijeti element stabilnosti, a oni nov način funkcionisanja i nove ideje. Prosto rečeno, sada bi bilo dobro da budete otvoreni za nove stvari, jer ste u fazi kada će one svakako dolaziti, svidjelo vam se to ili ne. Morate biti otvoreniji za promjene i novitete.

Ljubav. Ni ova sedmica ne može donijeti stabilnost koja vam je potrebna, kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Šarenilo od energija koje vam čas idu naruku, a čas vas sapliću.

Neka slična ponašanja pokazuje i voljena osoba koja varira od otvorenog pokazivanja emocija i razumijevanja pa do povlačenja, zatvaranja ili spremnosti za rasprave. Očekivati da partner bude stabilan faktor u vašem odnosu je sada potpuno nerealno – moraćete po ko zna koji put da to budete vi.

Slobodni Jarčevi, ili prošlost ponovo počinje da se vrti oko vas ili ste u kontaktu sa osobom koja vas po nekim karakteristikama podsjeća na bivšu ljubav.

Hrana. Malo ćete vremena imati za sebe tokom ove sedmice. I vama je jasno da je potrebno da povedete više računa o ishrani, ali kao da se nikako ne otvara prostor za tako nešto. Potrudite se makar da vaši obroci budu raznovrsni i redovni.

Novac. Novac će stići u trenutku kada vam je najpotrebniji.

Zdravlje. Prehlade.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info