Djevica: Sedmični horoskop za period od 12.04.2021. do 18.04.2021.

0

Posao. Uspjeli ste da se uklopite u tempo dešavanja i sve lakše funkcionišete na dnevnoj bazi i pored pojačanog obima obaveza i očekivanja od strane nadređenih da sve bude gotovo u roku.

Odnos sa kolegama i saradnicima je u ovom periodu vrlo korektan – nije važno da li se volite, ali uspijevate da sarađujete i poslovno podržavate jedni druge. Informacije koje vam dolaze su pouzdane i na njih se možete osloniti. Ukoliko je bilo problema sa bilo kom vrstom papirologije, ovo je period za rješavanje.

Ljubav. Možda se ne događa baš sve onako kako biste vi željeli u vašim emotivnim relacijama, ali ne možete poreći da trenutno neka stabilnost, kao i dobra energija, postoji. Uspjećete i da pokrenete neka važna pitanja i možda donesete promjenu u odnosu sa osobom koju volite.

Doduše, to su male i sitne stavke, ali i malim koracima ipak se stiže do odredišta, zar ne? Povremeno ste dosta nervozni i impulsivni, neka to voljena osoba ne osjeti.

Slobodne Device, flertovanje sa nekim vam postaje zanimljiva i vrlo inspirativna aktivnost. Dopada vam se vrckavost ove osobe, ali vam ona i intelektualno vrlo prija. Dugi razgovori.

Hrana. Malo hedonizma nikome ne škodi, zar ne? Izgleda da je red da se tokom ove sedmice opustite i istinski uživate u dobrom zalogaju pa i da pomalo pretjerate. Teško ćete u ovoj sedmici odolijevati nekim kremastim, sočnim poslasticama. Slatkiši će biti vaša slaba tačka.

Novac. Od drugog dijela sedmice finansije ulaze u stabilniju fazu.

Zdravlje. Glavobolje, sinusi, krajnici.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info