Ovih 6 proljetnih jakni fantastične su za svaku kombinaciju

0

Proljetna jakna dio je garderobe koji morate imati bar iz dva razoga: neophodna je tokom svježih jutara, ali i kada idete u večernje izlaske. Ipak, koji modeli se savršeno uklapaju sa svakom kombinacijom? Sljedećih šest!

Lagani proljetni kaputić


Ovaj ženstveni, klasični komad garderobe transformisaće sasvim običnu haljinu ili kombinaciju u elegantni stil. Pored toga, dovoljno je lagan da ga ne morate ni skidati.

Dezenirana bomber jakna


Može se reći da je ona za opuštene i sportske varijante, ali ako je od svilenkastog materijala i sa cvjetnim printovima, možete je kombinovati bukvalno sa svim drugim komadima garderobe i možete je nositi u svim prilikama.

Sportska jakna bez kragne


Odlična zamjena za blejzer, a koja će vam pomoći da još bolje definišete vašu siluetu. Idealna za kombinovanje sa mnogobrojnim komadima garderobe pa čak i sa određenim modelima haljina.

Razigrani baloner


Naravno, baloner je idealan za kišne dane, ali ove sezone birajte vedrije modele koji će vam pomoći da izgledate veoma elegantno, ali i da odajete utisak vesele dame (na kraju, ne postoji pravilo koje kaže da trebate nositi samo braon varijante).

Ženstvena moto jakna


Odlična je za sve prilike, ali izbjegavajte crnu varijantu – najbolje je da birate svjetlije, vedrije boje, poput bijele ili bež, jer ćete ih mnogo lakše ukombinovati u bilo koji stajling, a ujedno će pomoći da ga osvježite i učinite modernijim i upečatljivijim.

Jednostavni ogrtač


Prostran i veoma udoban, ogrtač je idealan komad garderobe za proljetnu sezonu. Elegantan, moderan i popularan – baš ono što vjerovatno i želite da postignete.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info