Dnevni horoskop za 08.04.2021.

0

Ovan


Ukoliko želite da bilo šta kvalitetno obavite ili uradite, moraćete se bolje organizovati. Nemojte započinjati više poslova, jer ćete zastati na pola puta. Odnos s partnerom prolaziće kroz krizu, ali će donijeti i neke dobre stvari. Shvatićete da ste i sami pridonijeli stvaranju problema, najviše zbog nepovjerenja prema partneru.

Bik


Dan je pogodan za početak ljubavne veze i romantične sastanke. Pokažite šta osjećate i kakve su vam namjere, jer je pravo vrijeme za to. Vodite više računa o omjeru prihoda i troškova. Ukoliko obavljate kupovinu, prije toga napravite spisak najnužnijih stvari. Na radnome mjestu se ne prepuštajte sanjarenju već se fokusirajte na posao.

Blizanci


Bićete ugodno iznenađeni mnoštvom poziva za druženje. Novi ljudi ulaziće u vaš život, a s nekima ćete ostvariti prijateljske ili ljubavne odnose. Ljubavna zbivanja će biti romantična i puna strasti. Znaćete na čemu ste kod simpatije i to će vas ohrabriti. Kreativnost vam je istaknuta pa se posvetite pisanju, slikanju ili hobijima.

Rak


Radi povećanih potreba starijih članova porodice, moraćete odgoditi svoje planove. Ako živite u istom domaćinstvu s roditeljima, osjećaćete se sputano. Smetaće vam formalnosti, uštogljenost i ukočena atmosfera. Ako namjeravate da odete u veću kupovinu, odredite iznos koji možete potrošiti. Ako ste u vezi, prepustite malo više inicijative drugoj strani.

Lav


Situacije u poslovnom segmentu vam ne daju mogućnost da se opustite. Jeste da je dan dobar da se napravi neki poslovni dogovor, ali ovo mora ići kroz napetost, kroz neku formu žurbe ili nervoze. Vi ste danas nešto otvoreniji prema voljenoj osobi, ali bez posebnih rezultata vašeg truda.

Djevica


Nemate vremena za suvišnu priču. Sva pažnja je usmjerena na radno okruženje u kome vas vreba jedna ženska osoba. Dajte sve od sebe da obaveze završite korektno, jer zbog greške koju danas napravite možete biti nerazumno strogo kažnjeni.

Vaga


Dan je kao stvoren za aktivnost, spremanje ili sitnije zahvate u domu. Međutim, društvena zbivanja izvlačiće vas napolje pa će neki poslovi ostati nedovršeni. Veče uvodi nove ljude u vaš život pa vam predstoje romantični trenuci. Ako ste tek ušli u vezu, shvatićete da vam partner u potpunosti odgovara.

Škorpija


Uočićete nedostatke u svom životu, a koji se uz malo truda mogu otkloniti. Ako ste u vezi koja vas ne ispunjava, ne brzajte s odlukama, jer ste previše pod uticajem osjećanja. Posvetite dan sebi, kako biste u miru razmislili i donijeli ispravnu odluku. Posvetite se njezi tijela i izbacite iz ishrane ugljene hidrate i so.

Strijelac


Slobodni će uživati u romantičnim susretima i druženjima, dok će oni u braku više boraviti u porodičnom okruženju. Uveče bi vas mogli iznenaditi gosti čije će vas prisustvo iritirati, jer ste planirali odmarati ili gledati TV. Ipak, s obzirom na to da će vaši sagovornici biti veseli ljudi, brzo će vas zaraziti svojim dobrim raspoloženjem.

Jarac


Privatni i porodični odnosi biće osjetljivi i iziskivaće više strpljenja i prilagođavanja. Uzdrmaće vas nečije izjave ili ponašanje bliske osobe. Ne potiskujte nezadovoljstvo, pričajte o onome što vas tišti sa ljudima koji vam mogu pomoći.

Vodolija


Izvući ćete potrebne pouke iz problematične ljubavne veze pa ćete na zreliji način pristupiti emotivnim pitanjima. Imaćete mnogo energije i brzo ćete obaviti obaveze za koje ste mislili da će vam oduzeti mnogo vremena. Na neke stare porodične probleme i pogoršane međuljudske odnose gledaćete drugim očima.

Ribe


Vaš način razmišljanja razlikuje se od većine, ali niko vam ne može osporiti oštroumnost i analitičnost. Zbog toga ste uvijek svugdje rado viđen gost – mnogi u vama prepoznaju dobrog savjetnika. Otvorite se ljubavnim iskustvima bez pretjeranog analiziranja šta vam donosi budućnost. Budite spontani.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info