3 proljetna parfema koja trebate imati odmah sada

0

Ukoliko vam je cilj da i tokom ove proljetne sezone mirišete spektakularno, birajte jedan (ili sve) od sljedeća tri parfema!

Bvlgari – “Rose Goldea Blossom Delight”


Ono što je sigurno jeste da su ljubiteljke mirisa ruže apsolutno oduševljene ovim parfemom. On u svojoj bazi sadrži mirisne note ruže i ružinih latica, ali takođe sadrži i mirisne note opojnog jasmina i bijelog mošusa, a što ga čini svježim i idealnim izborom za tople proljetne dane.

Viktor & Rolf – “Flowerbomb Dew”


Jeste li spremne za jednu pravu cvjetnu eksploziju? Flowerbomb Dew je, poput njegovog originala (Flowerbomb), veoma ženstven i privlačan, s razlikom što je mnogo “lakši” – mješavina je svježih voćnih i cvjetnih nota koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.  Mirisne note kruške, bergamota i ruže odlično će se uklopiti u sve prilike ovog proljeća, bilo da ovaj parfem nosite tokom dana ili uveče.

Chloé – “Nomade Absolu de Parfum”


Intenzivnija i izazovnija interpretacija originalnog parfema Nomade, kod koje su mirisne note šljive obogaćene senzualnim mirisnim notama mahovine, Nomade Absolu podsjetiće vas na daleke krajeve o kojima odavno sanjarite. No, ostanimo s obje noge na zemlji i ovog proljeća uživajmo u raskošnom vjetru slobode koji ćemo pronaći u bočici ovog prekrasnog parfema. PS: Idealan je za večernje prilike.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info