Vodolija: Sedmični horoskop za period od 05.04.2021. do 11.04.2021.

0

Posao. Po pitanju posla slijedi vam period velikih dešavanja. Rješavajte papirološka pitanja, rješavajte dogovore i pripremajte se da lagano finiširate neke poslove koje ste pokrenuli u prethodnom periodu.

Dobar je momenat i za nove poslovne aktivnosti i nove priče – samo vodite računa da kada dogovarate finansijski momenat posla dobro razumijete jedni druge. Pod dejstvom ste velike i aktivne energije i ovo jeste vrijeme da se pokrenete na svaki mogući način. Naradićete se, ali ćete biti više nego zadovoljni.

Ljubav. Ulaskom Merkura koji vlada vašim poljem ljubavi i zabave u znak Ovna, slobodne Vodolije dodatno dobijaju podsticaj da se pokrenu, ali isto tako dobijaju još veću pažnju od strane suprotnog pola.

Ovo je odličan period za nova poznanstva, za interesantnu komunikaciju i za mnogo flertovanja – nešto u čemu vi uživate. Baš u ovoj sedmici kockice se veoma fino mogu složiti između vas i jedne osobe i pokrenuti dešavanja u pravom smjeru.

Zauzeti, pravu priču sa partnerom imate, bolje ćete se razumjeti i lakše slagati. Isto tako, podsticaćete i davati vjetar u leđa jedno drugom. Biće sitnih napetosti, ništa strašno.

Hrana. Iz svoje ishrane trebalo bi da izbacite mesne prerađevine, proizvode od bijelog brašna, grickalice, slatkiše. Započnite dan sa sokom od narandže, grejpfruta, limuna, koristite maslinovo ulje, đumbir, mliječne proizvode, med i, naravno, dosta svježeg povrća.

Novac. Troškovi vam bukvalno jedu novac.

Zdravlje. Sitne tegobe, ali dovoljne da vas nerviraju – alergije, prehlade, manje povrede.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info