Strijelac: Sedmični horoskop za period od 05.04.2021. do 11.04.2021.

0

Posao. Koliko god vama izgledalo da se dobro razumijete i sporazumijevate sa saradnicima i te kako je moguće da u ovoj sedmici bude problema i nejasnoća u komunikaciji. To što vi razmišljate (ili pričate) brzo ne znači da drugi isto tako brzo mogu da vas razumiju ili prihvate vaše stavove.

Dakle, treba se kloniti zaključaka donesenih na brzinu, ali isto tako i brzinskih odluka. Potrebno je da ozbiljnije i dublje razmislite o svemu što vam se eventualno nudi u ovoj sedmici. Kreativnosti, ideja i volje za uspjehom imate.

Ljubav. Što je više otvorene i iskrene komunikacije, što je manje prećutkivanja ili sakrivanja bitnih činjenica, bilo sa vaše bilo sa partnerove strane, bolje će vam biti.

Imate sve preduslove da prođete kroz jednu lijepu, ujedno opuštajuću, ali i finim aktivnostima nabijenu sedmicu, ali bi za to ipak bilo potrebno da ispoštujete gore navedenu stavku. U suprotnom, dobićete polovičnu situaciju – čas dobro raspoloženje, čas sumnja, nepovjerenje.

Slobodni Strijelci, još jedna jako fina, za ljubavna dešavanja, sedmica je pred vama. Flertovanja i novih poznanstava će biti, a vi ćete zaista uživati u kontaktima sa suprotnim polom.

Hrana. Mliječni proizvodi će vam prijati, a naročito sve vrste sireva. Neka na vašem stolu tokom ove sedmice bude više zastupljena riba, piletina, ćuretina, a crveno meso i mesne prerađevine izbjegavajte. Neka nijedan obrok ne prođe bez salate od više vrsta sezonskog povrća.

Novac. Korektna finansijska situacija.

Zdravlje. Stabilno, ali se treba čuvati prehlada – grlo je osjetljivo.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info