Škorpija: Sedmični horoskop za period od 05.04.2021. do 11.04.2021.

0

Posao. Pa, eto i Merkura u vašem polju poslovne svakodnevnice i komotno opšta žurka može da počne. Da će obaveza biti, ma hoće – to vas neće mimoići. Međutim, ono što je dobro i novo jeste da od ove sedmice intenzivnije ulazite u fazu nekih promjena.

Prilike se ukazuju, pokreću se lagano dogovori, ulazite u neke pregovore, rješavate papirološka pitanja. Sve je ovo dobro, ali neka ide kako ide – ne požurujte ništa i ne budite nestrpljivi, jer vas nestrpljivost može koštati. Sada samo bistra i hladna glava pravi pravi dogovor.

Ljubav. U glavi vam se lijepo razbistrilo i pokrenulo po pitanju posla, ali po pitanju emocija i ova sedmica vam donosi jaka vrludanja, mnogo korak naprijed korak nazad situacija, previše razmišljanja, mnogo unutrašnjih borbi i, naravno, to da je odnos sa partnerom čas dobar i ispunjen dubokim emocijama, a čas se vi jedva uzdržavate da ne prasnete.

Usput, strasti bukte. Neće doći ni do kakvog većeg problema sa voljenom osobom u ovoj sedmici, ali ćete bar vi lično proći kroz nju sa puno napora.

Slobodni, polomiše se neki oko vas, a vi uporno gledate na drugu stranu. Šta tražite i čekate, samo vi znate.

Hrana. Možda nećete uspjeti da kontrolišete apetit, ali ste krenuli ozbiljno sa nekom rekreacijom pa će vaš organizam sada na drugačiji način procesuirati namirnice koje konzumirate. Pomozite mu, unosom svježeg voća i povrća i izbjegavanjem slatkiša (aha, biće to, biće)…

Novac. Novca ima, ali ne onoliko koliko biste vi htjeli. A vi biste htjeli puno. E pa teško da će to ići tako.

Zdravlje. U suštini, ništa vam nije, ali vas sve pomalo bolucka, grebucka, žulja, smeta. I fizički i mentalno.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info