Ribe: Sedmični horoskop za period od 05.04.2021. do 11.04.2021.

0

Posao. Od ulaska u ovu sedmicu uspijevate da na lakši način pohvatate končiće poslovnih dešavanja i da se bolje organizujete, a samim tim i budete efikasniji, ali i smanjite nivo stresa kod vas.

Napravili ste u proteklom periodu jednu dobru osnovu i čak iako sada bude brzih dešavanja u poslovnom segmentu, mirnije ćete funkcionisati. Neke odluke sazrijevaju u vašoj glavi i sada jeste trenutak da povučete odgovarajuće poteze. Odnos sa poslovnim partnerima i saradnicima je korektniji u ovoj sedmici.

Ljubav. Sa vašeg ljubavnog neba polako se sklanjaju bar oni najtamniji oblaci. Ne možemo reći da će vam sve biti savršeno sa voljenom osobom, jer ste vi više nego sposobni da u trenutku iskomplikujete i sebi život, ali i odnos sa partnerom, mada ipak se vide neki pomaci nabolje.

Ako ništa drugo, makar ćete početi da razgovarate otvorenije i iskrenije i vi ćete brzo shvatiti da ste se zbog nekih situacija bez ikakvog razloga nervirali i opterećivali. Idite dalje zajedno, polako.

Slobodne Ribe, ma dešavanja ima puno sa suprotnim polom, ali suviše je mutna i zapetljana situacija da bi trebalo donositi konkretnije odluke. Sačekajte.

Hrana. Pojačajte unos sezonskog povrća i voća, naročito blitve, zelene salate, zelja, mladog kupusa, ali i krušaka, jabuka, crvenog grejpfruta. Konzumirajte hljeb i peciva od integralnog brašna, smanjite unos mesa, ali pojačajte mliječne proizvode.

Novac. Olakšane finansijske okolnosti. Još uvijek je dosta troškova za kuću i ukućane, ali snalazite se.

Zdravlje. Čuvajte grlo. Moguće su glavobolje.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info