Jarac: Sedmični horoskop za period od 05.04.2021. do 11.04.2021.

0

Posao. Neke komplikacije vas očekuju u komunikaciji sa saradnicima i kolegama. Teško se sporazumijevate sa nekima od njih, pogotovo sa onim osobama koje nemaju dovoljno strpljenja da vas saslušaju i koje samo žele da tvrdoglavo rade stvari na svoj način.

Nemojte i vi biti nestrpljivi, na taj način biće skoro pa nemoguće da dođete do nekog rješenja. Međutim, isto tako, možete shvatiti da ste u prethodnom periodu napravili grešku ili propust u radu i sada će biti potrebno da to ispravite i regulišete.

Ljubav. Koliko komunikacija u vašem odnosu može biti kamen spoticanja u ovoj sedmici, isto toliko može biti “sredstvo” da mnoge situacije riješite i stabilizujete odnos sa voljenom osobom. Sad je samo pitanje koliko ćete vi imati snage da tu istu komunikaciju usmjerite na jednu ili na drugu stranu.

Partner će u ovoj sedmici mijenjati raspoloženje na dnevnoj bazi, na vama je da pokušate da to svojim unutrašnjim mirom i pojačanim razumijevanjem “kontrolišete”.

Slobodni Jarčevi, ovaj period je više za neke površne flertove ili povremenu komunikaciju. Ako želite više od toga, moraćete da budete strpljivi i uporni.

Hrana. Dosta se trošite, što mentalno što fizički, pa je neophodno da pojačate ishranu i obogatite je vitaminima i mineralima. Preporuka za vas je riba, bilo riječna ili morska, med sa dodatkom polena ili propolisa, mnogo svježeg povrća. Izbjegavajte slatkiše i brzu hranu.

Novac. Dosta stabilno.

Zdravlje. Alergije, povrede, više opreza u saobraćaju.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info