Čudo prirode savršeno spojeno sa naukom #Hametol!

0

Svakodnevno smo u potrazi za praktičnim, prirodnim i kvalitetnim rješenjima, posebno kada je njega kože u pitanju. Predstavljamo vam dvije fantastične kreme bogate vitaminom E, provitaminom B5 i shea maslacem.

Hametol krema za njegu kože obogaćena hijaluronom i Hametol Regenerativna krema koja se može koristiti u različite svrhe, namijenjena za cijelu porodicu.

Vaša svakodnevna njega kože bit će jedinstveno iskustvo uz Hametol kreme.

Hametol Krema za njegu kože


Ova jedinstvena krema svojim sadržajem ekstrakta hamamelisa pomaže održati kožu hidratiziranom, glatkom i mekom dok Provitamin B5 stvara zaštitni film na koži i pomaže joj očuvati elastičnost i vlagu. Sadržaj vitamina E, alantoina, hijaluronske kiseline, maslinovog ulja, ulja avokada, ulja susama i shea maslaca osiguravaju intenzivno vlaženje i njegu.

Hametol Krema za njegu kože idealna je svakodnevnu upotrebu, bilo da je u pitanju dnevna ili noćna njega kože, kako za ljetne tako i za zimske dane.

Pružite i vi svojoj koži savršen sjaj i vitalnost.

Hametol Regenerativna krema


Ako želite idealnu njegu za cijelu porodicu, Hametol Regenerativna krema je pravo rješenje za vas. Ova krema razvijena je da pomogne ukloniti suhoću kože i ubrza njeno obnavljanje bogatim sadržajem. Pored ekstrakta hamamelisa i provitamina B5, formula je obogaćena vitaminom E, shea maslacem, uljem pšeničnih klica i sezamovim uljem, a vitalnost kože osigurava ekstrakt ruzmarina.

Hametol regenerativna krema pogodna je za njegu suhih, ispucalih regija, regija sa strijama i destruktivnih regija podložnih iritiacijama.

Vi i vaša porodica zaslužujete najbolje, zato birajte Hametol.

Hametol kreme potražite u svim bolje snabdjevenim apotekama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info