Vaga: Sedmični horoskop za period od 29.03.2021. do 04.04.2021.

0

Posao. U poslovnom segmentu situacija je napeta, ali suštinski dobra. Povezali ste se sa nekim osobama, povukli poteze koji su dobri i sada gurate ka rezultatima. Ono što će vam smetati jeste što nemate čistu situaciju, što konstantno morate da se ubjeđujete sa drugima i što vidite da pojedini saradnici pokušavaju da vas odguraju u drugi plan.

Takođe, nedoumice koje imate po pitanju jedne nove saradnje i dalje će biti prisutne u ovoj sedmici – tek kada zađete u april ovo će se regulisati i u potpunosti definisati.

Ljubav. U suštini, u partnerskim odnosima uglavnom sve ide kako treba. Strasti ima, komunikacije ima, uživanja ima. I sad bi trebalo da ste vi u potpunosti zadovoljni, zar ne? Pa, ne bi se reklo da je to tako – sigurno je da će vam neka ponašanja voljene osobe jako smetati, pogotovo situacije u kojima druga strana smatra da je popila svu pamet ovog svijeta.

Na vama je da birate na šta želite da stavite fokus – na ono što je dobro i podsticajno ili na ono od čega vas boli glava i živci poskakuju.

Slobodne Vage, nije problem prepustiti se strastima sada. Pitanje je samo u kakav tip odnosa će vas te strasti uvući.

Hrana. Čini se da ćete vi često tokom ove sedmice imati baš lijepa iskušenja i da će vam biti potrebna sva vaša volja i upornost da im odolite. Ono što vam ide naruku jeste što ste aktivni i što brzo trošite kalorije.

Novac. Tražite nove načine da poboljšate svoju finansijsku situaciju.

Zdravlje. Grlo, sinusi.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info