Strijelac: Sedmični horoskop za period od 29.03.2021. do 04.04.2021.

0

Posao. Mnogo toga ćete uraditi u ovoj sedmici na pravi način, ali postojaće i stavke na kojima postoji opasnost da se sapletete i napravite grešku. Gdje god budete previše brzali i bili impulsivni – postoji mogućnost prepreke i problema.

Gdje god budete ostavili stvari nedorečene i u fazonu „lako ćemo“ – takođe postoji šansa da vas kasnije zbog takvog postupka zaboli glava. Gledajte da sve ono što je vaša obaveza završite u roku i da ne ostavljate za sutra. Takođe, ne pokrećite nove poslove bez jasnog dogovora i ugovora.

Ljubav. U polju ljubavi krčka i vri od strasti i dešavanja. Neko vam šalje jasne signale da je zainteresovan za vas, a ni vi niste nimalo ravnodušni. Svačega može biti u ovoj sedmici – i podsticajne komunikacije i flerta i konkretnih ljubavnih dešavanja. Uživajte.

Strijelci u vezama i brakovima – i dalje će se kroz odnos sa partnerom provlačiti problem u komunikaciji i po pitanju rješavanja nekih važnih stavki vezanih za vašu vezu.

Međutim, ima pregršt i drugih, lijepih momenata koji mogu učiniti da ono oko čega se sporječkavate gurnete na stranu i ipak uživate u trenucima koji vam oboma donose dobro raspoloženje i ljubav.

Hrana. Možete da napravite promjenu u životnim navikama i u načinu ishrane, samo je pitanje da li hoćete da se potrudite. Shvatate da vam dosadašnje funkcionisanje u ovom segmentu donosi više štete nego koristi i spremni ste nešto da mijenjate. Još samo da napravite prvi, pravi korak.

Novac. Nešto malo olakšana finansijska situacija.

Zdravlje. Uglavnom sitnije zdravstvene tegobe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info