Ribe: Sedmični horoskop za period od 29.03.2021. do 04.04.2021.

0

Posao. U periodu ste kada je potrebno da budete aktivni i inicijator u mnogim poslovnim dešavanjima, ali ste istovremeno u periodu kada je potrebno da odmjerite šta ćete i na koji način ćete reći i uraditi. Nestrpljivost i impulsivnost, ishitrenost vam nisu prijatelji sada i mogu vas vraćati korak unazad.

Generalno gledano, pod teretom ste velikih odgovornosti i u nekim momentima možete biti rasijani ili nedovoljno skoncentrisani da propratite baš svaku stavku. Ne žurite nigdje, tako ćete stići na vrijeme.

Ljubav. Ono što osjećate i kako se osjećate ne umijete da izrazite. To jest – umijete, ali na pogrešan ili neprikladan način. Osjećate emociju i povrijeđenost, a isijavate želju za raspravama i bijes.

I partner i vi imate i svoje vrline i svoje mane, možda bi bilo dobro da ovima prvima date prioritet i pokušate da se uskladite, a ove druge zaboravite. Dajte šansu vašem odnosu da se stabilizuje i sredi, jer to jeste sada moguće.

Slobodne Ribe, istovremeno ste osjetljivi i pod dejstvom jakih strasti. Ovaj koktel je dobar za uživanje i dešavanja, ali nije baš najstabilniji za ulazak u trajniju emotivnu priču. Smanjite svoja očekivanja.

Hrana. U nekom dužem vremenskom periodu i apetit i kilaža vam dosta variraju. Možda bi bio pravi trenutak da se odlučite i otpočnete sa nekim zdravijim režimom ishrane, da uvedete nove navike da biste se osjećali i izgledali bolje.

Novac. Neke troškove ne uspijevate da kontrolišete.

Zdravlje. Osjetljivi ste. Jačajte imunitet.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info